MBASTUDIES

MBA Edinburgh, Kig efter MBA-programmer i Edinburgh.

En Master of Business Administration, er kendt som en MBA, er en kandidatgrad tildeles dem, der fuldføre et program med fokus på business management. Finansiering, regnskab, menneskelige ressourcer, og andre business-relaterede emner er fokuseret på.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Skotland er på den nordlige del af Storbritannien og har over 790 øer. Hovedstaden er Edinburgh, en af ​​de største finansielle centre. Deres uddannelsessystem har altid været adskilt fra resten af ​​Storbritannien. Skotland har 15 universiteter, hvoraf nogle er ældste i verden.

MBA Edinburgh. Tag din MBA i Edinburgh. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Edinburgh her!

resultater fundet Filter

Heltids MBA

University of Edinburgh Business School
MBA
Sep 2021
<
Fuldtid
<
12 måneder
21 Jul 2021
Engelsk
på universitet

Dette program fokuserer på at udvikle din evne til indgående analyse, nyskabende tænkning, ledelsesevner og iværksættervirksomhed i en global sammenhæng.

Læs mere

Executive MBA, Edinburgh

Edinburgh Business School
Deltids-MBA
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Hvis du søger at starte din egen virksomhed eller udvikling i din organisation, er Executive MBA på Edinburgh Business School , Heriot-Watt University for dig.

Læs mere

Mba

Queen Margaret University
MBA
Aug 2021
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Vores MBA opfylder universitetets vision om at udvikle ideer og indflydelse. Vi konsulterede bredt med arbejdsgivere og industrieksperter i udarbejdelsen af ​​dette kursus. ...

Læs mere

MBA, Dubai

Edinburgh Business School
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Studerende del eller fuld tid i Dubai, forretningshub i Mellemøsten, og eksamen med en MBA fra Heriot-Watt University.

Læs mere

Online MBA

Edinburgh Business School
MBA
Engelsk
Online

Edinburgh Business School online MBA giver dig frihed til at vælge, hvornår, hvor og hvordan du vil gennemføre dine studier. Programmet er intellektuelt stringent og akademisk ...

Læs mere