MBASTUDIES

MBA Belfast, Kig efter MBA-programmer i Belfast.

Da strømmen til en MBA og dørene den åbner, netværket det giver, og problemløsning færdigheder, det lærer, behøver business studerende til at være mere engageret i deres uddannelse og til at gøre en bevidst indsats for at forstå, hvad de ønsker at komme ud af deres MBA-grad.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Belfast har to universiteter - Dronning 's University Belfast og University of Ulster. Der er også Belfast Institut for efteruddannelse og videregående uddannelse, nu kendt som Belfast Metropolitan College, en af ​​de største gymnasier i England med 55 tusinde studerende.

MBA Belfast. Tag din MBA i Belfast. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Belfast her!

resultater fundet Filter

Master of Business Administration (MBA)

Queen's University Belfast
MBA
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
30 Jun 2021
Engelsk
på universitet

Dronningens MBA samler den akademiske fremragende karakter af et af Storbritanniens førende forskningsuniversiteter med den innovative ånd fra Belfast. Programmet er rettet mo ...

Læs mere