MBASTUDIES

MBA Kensington, Kig efter MBA-programmer i Kensington.

En Master of Business Administration (MBA) tildeles studerende, der afslutter et program for undersøgelse, der udforsker forskellige aspekter af erhvervslivet, herunder markedsføring, finansiering, regnskab, og menneskelige ressourcer. Det er både en professionel og terminal grad.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

MBA Kensington. Tag din MBA i Kensington. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Kensington her!

resultater fundet Filter

MBA

Richmond The American International University in London
MBA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Richmond University MBA sigter mod at levere et program, der vil udstyre elever med de centrale kompetencer virksomheder at kræve og de kritiske kompetencer, som globale organ ...

Læs mere