MBASTUDIES

MBA High Wycombe, Kig efter MBA-programmer i High Wycombe.

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) det uden tvivl peger på et program udelukkende.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

MBA High Wycombe. Tag din MBA i High Wycombe. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i High Wycombe her!

resultater fundet Filter

International Master of Business Administration (IMBA)

Bucks New University
MBA
Feb 2021
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Vores flagskib 'International MBA' er et karriereudviklingsprogram, der fokuserer på at forberede morgendagens håbende iværksættere og forretningsledere til aktivt at engagere ...

Læs mere