MBASTUDIES

MBA Gloucester, Kig efter MBA-programmer i Gloucester.

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) det uden tvivl peger på et program udelukkende.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Gloucester er hjemsted for en af ​​fire campusser i University of Gloucestershire. Det Naturvidenskabelige Applied Sciences er placeret der siden 2002. Karakteristisk for England, er Gloucester kendt i mange kirker og en katedral bygget af biskop John Hooper.

MBA Gloucester. Tag din MBA i Gloucester. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Gloucester her!

resultater fundet Filter

MBA Business Administration

University of Gloucestershire
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Dette kursus vil hjælpe dig med at udvikle en kreativ tilgang til forretninger, der fører til ægte innovation. Gennem designtænkning og praktiske øvelser, der bygger på teori, ...

Læs mere