66 Fjernundervisning MBA Programmer i Det Forenede Kongerige for 2024

Fjernundervisning MBA Programmer i Det Forenede Kongerige for 2024Filter
    • City of Carlisle, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    MBA er den primære ledelseskvalifikation for ledere. MBA er designet til din succes og skaber markante ledere med en omfattende viden om de nyeste forretningsmetoder. Denne MBA giver dig et godt overblik over erhvervslivet og forbedrer din viden og færdigheder yderligere.

    • Liverpool, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette deltidsuddannelsesprogram, der er rettet mod fagfolk med eksisterende ledelseserfaring, er fuldt online og giver dig mulighed for at studere uden en karrierepause. University of Liverpool Management School er en af en elite gruppe af institutioner verden over, der har en tredobbelt guldstandard akkreditering fra AACSB, AMBA og EQUIS. Programmet hjælper dig med at udvikle vigtige ledelseskompetencer, herunder strategisk tænkning, evidensbaseret beslutningstagning og dataanalyse, og kan hjælpe dig med at komme videre til det næste karrieremæssige niveau. Du vil få mulighed for at trække på tidligere erfaringer og nyerhvervet viden for at løse forretningsspørgsmål. Du vil diskutere og debattere, mens du arbejder sammen med andre for at udvikle din forståelse af teori og praksis. Du vil overveje spørgsmål ud fra et globalt, etisk perspektiv og udvikle din evne til at være en innovativ, socialt ansvarlig leder. MBA'en er designet til fagfolk midt i karrieren, der søger kvaliteten og stringensen fra et førende britisk Russell Group forskningsledet universitet. Du vil få praktiske muligheder for at udvikle vigtige ledelsesfærdigheder på højt niveau, f.eks. strategisk tænkning, ledelse af innovation og forandring, evidensbaseret beslutningstagning, dataanalyse, teamarbejde og livslang læring.

    • UK Online, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    18 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    London School of Business and Finance er i samarbejde med International Telematic University UNINETTUNO stolte over at kunne tilbyde deres internationalt anerkendte online Global MBA-program til de mest ambitiøse studerende i hele verden. Du opnår førende leder- og ledelsesevner gennem et udvalg af 10 specialiseringer, der giver dig muligheden for at skræddersy dit kursus til dine faglige mål.

    • Hull, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Slip dit lederpotentiale løs, og behersk den operationelle viden, ledelsesteknikker/værktøjer og bløde færdigheder, der er nødvendige for at lede organisationer med dette online deltidsprogram.

    • London, Det Forenede Kongerige
    • Boston, USA
    • + 1 more

    Deltid

    26 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Bliv en del af en verdensomspændende gruppe af professionelle, der ønsker at komme videre hjemmefra. Vi har bragt vores toprangerede MBA online for at give globalt indstillede studerende en fordybende læring-ved-doing-oplevelse, der tilbyder ultimativ fleksibilitet.

    • UK Online, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    30 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Med fokus på udfordringerne ved ansvarlig forretning og rangeret Top 10 i Europa (QS 2023), vil verdens første 100% Online Masters in Business Administration (MBA), der er akkrediteret af Association of MBA's (AMBA), forbedre din evne til at præstere på højeste niveau inden for global virksomhedsledelse.

    • The City, Det Forenede Kongerige

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vil du starte en karriere inden for virksomhedsledelse og ledelse? Arden University s nye MBA (Graduate) er specielt udviklet til studerende med begrænset eller ingen arbejds- eller ledelseserfaring. Du dimitterer fra kurset med en fuld MBA-kvalifikation og den kompetence, du skal bruge for at starte en givende karriere inden for business og ledelse.

    • Online

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    MBA-programmet ICI forbereder de studerende på at blive fremragende virksomhedsledere i vores hurtigt skiftende verden. ICI MBA'en er designet i tæt samarbejde med brancheeksperter. MBA vil udsætte de studerende, der er indskrevet på programmet, for banebrydende forretningsviden. Du får de nøglekompetencer og den konkurrencefordel, du skal bruge for at få succes.

    • Bradford, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores Master i Business Administration-program vil give dig de strategiske, finansielle og menneskelige færdigheder, du skal bruge for at udvikle dig og præstere effektivt på seniorniveauer.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    21 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Udvikling af innovative tankeledere med et globalt mindset. Efterhånden som verden bliver mere og mere forbundet, er det afgørende for virksomhedsledere at udvikle en global tankegang, der giver dem mulighed for effektivt at kommunikere med mennesker fra hele verden. Vores deltids Global Online MBA leveres via The Hub, vores skræddersyede online læringsmiljø, som tilbyder en rig og forskelligartet læringsoplevelse for høje niveauer af personlig og professionel vækst.

    • Paris, Frankrig
    • Madrid, Spanien
    • + 4 more

    Fuldtid, Deltid

    10 Måneder

    Blandet, Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Vores MBA i International Management giver unge fagfolk med erhvervskompetencer og tankegang for en vellykket international karriere.

    • Oxford, Det Forenede Kongerige
    • Sharjah, Forenede Arabiske Emirater

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Optjen din europæiske MBA gennem interaktive og fleksible onlinekurser. Ideelt program til arbejdende ledere over hele verden. Effektiv strategisk styring af ressourcer er et afgørende krav for en succesfuld forretningsenhed. Den mest levende ressource i enhver virksomhedsorganisation er Human Resource (HR). Executive MBA i Human Resource Management og relaterede HR Management-kurser med EBS kan forfølges online, som fjernundervisning eller deltid, hvilket gør det fleksibelt og bekvemt for travle professionelle.

    • London, Det Forenede Kongerige
    • Ragusa, Italien
    • + 1 more

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk, Italiensk

    Vores MBA-program er designet til at gøre det muligt for ledere, professionelle, iværksættere, administrerende direktører, direktører og virksomhedsejere at certificere deres færdigheder inden for forretningsadministration og international ledelse inden for alle forretningsgrene.

    • Edinburgh, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    33 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    I nutidens stadig mere pressede kommercielle verden er det ikke alle, der kan deltage i undervisningen personligt. Men det betyder ikke, at nogen skal gå på kompromis med kvaliteten. Edinburgh Online MBA bringer vores meget specielle prøvede og testede MBA helt bogstaveligt ind i dit hjem, så du kan studere i din egen tid og dit rum.