MBASTUDIES

MBA Lincoln, Kig efter MBA-programmer i Lincoln.

En Master of Business Administration (MBA) tildeles studerende, der afslutter et program for undersøgelse, der udforsker forskellige aspekter af erhvervslivet, herunder markedsføring, finansiering, regnskab, og menneskelige ressourcer. Det er både en professionel og terminal grad.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Lincoln er en by i England med en befolkning på mindre end 100 tusind, en tredjedel er studerende på videregående uddannelser. Tidligste oprindelsen af ​​Lincoln er fundet at være fra jernalderen, omkring 1. århundrede f.Kr., mens de væsentligste resterne er fra romertiden.

MBA Lincoln. Tag din MBA i Lincoln. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Lincoln her!

resultater fundet Filter

Master of Business Administration (MBA)

University of Lincoln
1-årig MBA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Vores MBA er skræddersyet til at forbedre din professionelle og personlige lederskabsudvikling ved hjælp af tekniske, analytiske og bløde færdigheder, som er grundlæggende for ...

Læs mere

Cand.merc

University of Lincoln
MBA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Lincoln International Business School MBA er designet til at give en kreativ og samarbejdende læringserfaring, bygget op omkring vores nøgleværdier af etisk, bæredygtig og ans ...

Læs mere

MBA i lederskab

University of Lincoln
MBA
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Lincoln International Business School er stolt over at have udviklet et flagskib deltid Master of Business Administration i lederskab.

Læs mere