MBA

Generelt

Program beskrivelse

Fremskynde din karriereudvikling med en periode med fokuseret undersøgelse og personlig udvikling.

Er du en ambitiøs professionel, der ønsker at komme videre til seniorledelse og skabe positive forretningsændringer? Hvis dette lyder som dig, er Cardiff MBA et godt næste trin.

Uanset din ledelsesmæssige baggrund tilbyder vi en udfordrende oplevelse, der vil strække og støtte dig, udvikle din forretningsviden, øge din selvbevidsthed og skærpe din evne som en effektiv og inspirerende leder undervejs.

Cardiff MBA er designet til mennesker med relevant arbejdserfaring, der har ambitionen om at fremskynde deres progression til ledende roller gennem en periode med fokuseret undersøgelse og personlig udvikling. Programmet tilbyder en udfordrende oplevelse, der vil strække og støtte ledere fra en bred vifte af baggrunde, der ønsker at skabe positive forretningsændringer. Du vil udvikle din forretningsviden, øge din selvbevidsthed og skærpe din evne som en effektiv og inspirerende leder. Du vil overveje de større kommercielle, sociale og miljømæssige konsekvenser af beslutningstagning i forskellige praktiske sammenhænge.

Cardiff MBA hjælper dig med at gøre en forskel.

Karakteristiske træk

 • Springbræt ind i Cardiff MBA-program og læringsfællesskab med et skræddersyet orienterings- og teambuilding-program.
 • Karrierefordelstjenesten: Adgang til en karriere-konsulent og personlig coach til personlig professionel udvikling.
 • Et skræddersyet, omviklet lederudviklingsprogram, der hjælper dig med at vurdere din ledelsesevne, udvikle en personlig udviklingssti og opbygge centrale lederegenskaber.
 • Cardiff Connections vil hjælpe dig med at blive en del af erhvervslivet gennem netværksbegivenheder, adgang til forretningsførere og alumner, der taler om deres motivationer og karrierevalg og firmabesøg.
 • En international studietur, der giver mulighed for at studere forretningspraksis i en ukendt kontekst.
 • Moderne integrerede temaer, der kører gennem alle moduler, såsom fremtidens arbejde, ansvarligt lederskab og digital transformation.
 • Muligheder for at gøre en forskel for samfundet og økonomien gennem studier og fritidsaktiviteter i tråd med Public Value.

Evaluering designet til at tackle udfordringer i den virkelige verden:

 • Forretningsstrategisimulatorudfordring
 • Folkets udfordring
 • Den internationale konsulentudfordring
 • Innovationsudfordringen
 • Den store udfordring
 • Crisesimulation Challenge

Accelerator-projektet - et svar på et komplekst, mangesidet problem, der stilles af en erhvervsklient.

Adgangskriterier

Ansøgere forventes at have mindst 2: 1 (GPA 3.0 / 4.0) på bachelor-niveau, fra en anerkendt institution og mindst 3 års relevant arbejdserfaring. Ikke-kandidater med godkendte faglige kvalifikationer og / eller betydelig arbejdserfaring kan også overvejes.

Interviewproces: Ansøgere på kortliste bliver interviewet, enten personligt eller af Skype, for at fastlægge deres arbejdserfaring, deres egnethed til programmet og deres motivation.

Ansøgere, hvis førstesprog ikke er engelsk, skal få et minimum IELTS-score på 7,0 samlet med 6,0 i hver kategori (eller en tilsvarende kvalifikation på engelsk).

Struktur

Cardiff MBA er struktureret omkring en række seks udfordringsfokuserede moduler, der er baseret på tværfunktionelle og handlingsbaserede scenarier, der typisk findes på arbejdspladsen. Et antal temaer giver integration på tværs af modulerne. Disse kan omfatte ansvarligt lederskab, digital transformation og fremtidens arbejde. Valg og specialisering er indbygget i moduler. For eksempel vil modulet 'Konfrontere store udfordringer' give dig muligheden for at fokusere på en udfordring, der har særlig relevans for din fremtidige karriere.

Den læring, der kræves for at tackle udfordringerne, opleves i fordybende blokke designet til at stimulere din nysgerrighed, informere din undersøgelsesproces og styrke anvendelsen af din læring.

Denne tilgang giver en berigende mulighed for:

 • Brug af flere og udvidede aktiviteter for at forbedre forståelsen.
 • Studerendes interaktion for at understøtte delt fornuft
 • Vejledet grundig undersøgelse.
 • Samarbejde mellem studerende og programteamet.
 • Hyppig gennemgang af indsigt og udvikling.
 • Fokuseret læring snarere end de distraherende krav fra flere moduler.
 • Struktureret uafhængig læring.

Udfordringer inkluderer en forretningsstrategisimulering, en tidsbegrænset løsning på en brief fra et seniorlederteam, udviklingen af en innovativ forretningsløsning og en kompleks udfordring med flere interessenter. Accelerator-projektet er et ægte projekt, der udføres i partnerskab med en erhvervsklient for at udvikle løsninger til et væsentligt strategisk problem. Det afsluttende modul bruger derefter en krisestyringssimulering til at overveje de mange facetter af de nuværende ledelsesudfordringer. Den forudser også det fremtidige landskab og den transformative ændring, dette kræver.

Denne fordybende udfordringsbaserede struktur vil forbedre din evne i fire sammenhængende områder. Du vil:

 • Udvikle en helhedsorienteret forståelse af kerneforretningsområder og -processer på baggrund af kontrasterende funktionelle, disciplinære og kontekstuelle perspektiver.
 • Integrer teori og praksis for at fremme kritisk tænkning og problemløsning.
 • Indgå med den komplekse, dynamiske og tvetydige karakter af strategisk beslutningstagning.
 • Få forbedret indsigt i dit personlige potentiale og udvikle avancerede lederegenskaber.

Kørsel gennem hele programmet er en understøttende pakke af aktiviteter, der leveres af MBAs Leadership Development Program. Disse adresserer direkte de personlige og faglige færdigheder, der er nødvendige for dig til at udføre effektivt i hver udfordring og i den næste fase af din karriere. Der vil være et særligt fokus på at være elastisk, ressourcefuld, ansvarlig og relationel.

De viste moduler er et eksempel på den typiske læseplan og vil blive gennemgået inden studieåret 2020/21. De sidste moduler offentliggøres i september 2020.

Kernemoduler

Modulets titel Modulkode credits
Globale udfordringer og strategisk beslutningstagning BST901 20 point
Mennesker Perspektiver BST902 20 point
Finansiel og forretningsanalyse BST903 20 point
Kreativitet, innovation og virksomhed BST904 20 point
Konfrontering af store udfordringer BST905 30 point
Accelerator-projektet BST906 40 point
Leading Change and Transforming Futures BST907 20 point
Lederudviklingsprogram BST908 10 point

128695_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgHeadway / Unsplash

Læring og vurdering

Hvordan bliver jeg undervist?

En aktiv indlæringsmetode er integreret i Cardiff MBA. Vi tror, at effektiv læring er baseret på to ting - dit engagement i forskellige og udfordrende oplevelser, og den måde, du giver mening af disse oplevelser, både individuelt og sammen med andre. Et team, der inkluderer akademikere fra flere discipliner, og praktikere, der repræsenterer en række funktioner og sektorer, vil lette hvert modul. Dette afspejler praksis på arbejdspladsen og tilskynder til krydsbefrugtning af forskellige perspektiver.

Du vil opdage, at hver blok af læring involverer en rig række aktiviteter, herunder virksomhedsbesøg, branchehøjttalere, tidsbegrænsede udfordringer, rollespil og simuleringer. Disse er alle designet til at genoverveje din eksisterende forståelse og til at udforske spørgsmål fra forskellige perspektiver. Her har de forskellige baggrunde inden for studentkohorten et værdifuldt bidrag.

Vi hjælper dig med at forbedre dine reflekterende evner med højere orden, herunder observation, analyse og syntese til at udvikle omfattende konklusioner om disse oplevelser.

Vi vil også opfordre dig til at reflektere i samarbejde med kammerater, akademikere og praktikere for at udfordre dine eksisterende videnstrukturer, antagelser, værdier og færdigheder. Dette vil også give dig mulighed for at forhandle og opbygge ny indsigt i arten af ledelse og forretningspraksis og udvikle kreative svar på forretningsproblemer.

Du vil have muligheder for at integrere og anvende nye forståelser sammen med færdigheder fra Leadership Development workshops i praktiske opgaver indlejret i hver læringsblok og formelle kursusudfordringer, som hvert modul er designet til.

Hvordan vil jeg blive støttet?

Universitetet tilbyder et væld af støtte til postgraduate studerende. Disse inkluderer:

Læring centralt

Learning Central er universitetets virtuelle læringsmiljø. Alt program- og modulmateriale offentliggøres her for studerende at få adgang før, under og efter forelæsninger.

Biblioteker

En række harde og elektroniske kopier af bøger, tidsskrifter og databaser er tilgængelige for deltagere på programmet. Aberconway-biblioteket er placeret på hovedskolen for handelshøjskoler, og yderligere ressourcer er tilgængelige på andre biblioteker i hele campus. Mange tidsskrifter og bøger er også tilgængelige elektronisk.

Personal Tutor System

Hver studerende tildeles en personlig tutor. Dette medlem af det akademiske personale opretholder et overblik over dine lærings- og uddannelsesmæssige oplevelser. Hvis du oplever vanskeligheder, vil din personlige tutor være der for at lytte og om muligt give professionel vejledning eller ellers lede dig til den relevante kilde til support.

Studenterrådgivningen

En gratis, upartisk, ikke-dømmende og fortrolig service tilbydes studerende på en lang række personlige, økonomiske og akademiske anliggender.

handicap

Fortrolig rådgivning og støtte ydes til studerende, der er handicappede eller har en specifik indlæringsvanskelighed (f.eks. Dysleksi) eller langvarig medicinsk tilstand.

Rådgivningsservice

Den Cardiff University Rådgivning Service giver medlemmer af universitetets samfund med en mulighed for at undersøge problemer, der forhindrer dem i at maksimere deres fulde potentiale og til at undersøge mulighederne for forandring. Rådgivningstjenesten er fortrolig og gratis. Det har fået international anerkendelse som et center for fremragende kompetencer inden for individuel rådgivning og gruppe.

Hvordan vil jeg blive vurderet?

Blokprogramstrukturen giver masser af muligheder for dig til at reflektere over din læring og udvikling uformelt. Kort viden / færdighedsanmeldelsesaktiviteter er indbygget i hvert modul for at hjælpe dig med at kontrollere dine fremskridt og forbedre din tilgang til læring. Dette vil opbygge din selvtillid og forbedre din tilgang til formelle vurderingsopgaver.

Realistiske arbejdsproblemer danner grundlaget for formelle modulvurderinger. Det forventes, at du vil have udvidet akademisk refleksion over hver opgave og også vedtage typiske forretningsformater for at præsentere dine fund, herunder mundtlige præsentationer og skriftlige rapporter.

Vurderingsopgaver kræver, at du arbejder individuelt og som en del af et team, ligesom du ville gøre på arbejdspladsen.

Alle formelle vurderinger gennemføres inden for hver modulblok. Dette muliggør en mere dybdegående konsolidering og anvendelse, der kræves for en vellykket ydelse i vurderingsopgaver baseret på det komplekse arbejde, der udføres af forretningsførere. Det afspejler også realistiske arbejdspladser for gennemførelse af opgaver.

Hvilke færdigheder vil jeg øve og udvikle?

Læringsresultaterne for dette program beskriver, hvad du vil være i stand til at gøre som et resultat af dit studie på Cardiff University . De vil hjælpe dig med at forstå, hvad der forventes af dig.

Læringsresultaterne for dette program findes nedenfor:

Viden

Efter vellykket afslutning af programmet vil du være i stand til:

 • Træk på disciplinbaseret viden og ledelseserfaring til at designe integrerede løsninger til komplekse organisatoriske problemer.
 • Evaluer nuværende ledelsesrammer, modeller, debatter og beviser kritisk og integreres med praksis.
 • Evaluer kritisk kontrasterende forsknings- og konsulentfærdigheder for at arbejde med mangesidede forretningsproblemer.
 • Analyser den komplekse miljømæssige kontekst, der informerer strategisk beslutningstagning i organisationer og praksis.
 • Vis en holistisk bevidsthed om udfordringer, som virksomhederne står overfor med at yde et økonomisk og socialt bidrag.

Intellektuelle færdigheder:

Efter vellykket afslutning af programmet vil du være i stand til:

 • Find og skelne mellem konkurrerende kilder til forskning og konsulentbevis.
 • Analyser metoder til generering af primære data og styringsinformation.
 • Kritisk analysere og syntetisere kontrasterende perspektiver og deres underbyggende bevis.
 • Integrer teori og forskellige arbejdserfaringer.
 • Udvikle overbevisende argumenter til støtte for levedygtige og kreative handlingsplaner for at overbevise og orientere en række målgrupper.

Professionelle praktiske færdigheder:

Efter vellykket afslutning af programmet vil du være i stand til:

 • Evaluer de praktiske anvendelser af teori og praksis for at generere praksisbaserede løsninger på ustrukturerede problemer.
 • Demonstrer proaktivitet og evnen til at tage initiativ
 • Vis ansvarlig og etisk ledelse.
 • Identificere og imødekomme personlige og faglige udviklingsbehov.
 • Udvikl troværdige metoder til indsamling af primære data.
 • En evne til at tage beslutninger i udfordrende situationer.
 • Arbejd effektivt i et lederteam.

Nødvendige færdigheder:

Efter vellykket afslutning af programmet vil du være i stand til:

 • Løs problemer kreativt.
 • Kommuniker med forskellige målgrupper gennem en række medier.
 • Demonstrer selvreflektion og selvbevidsthed.
 • Arbejd uafhængigt og i samarbejde.
 • Brug digital teknologi.
 • Administrer mig selv og andre.

Karriereudsigter

Dette program er designet til dem med den eksisterende arbejdserfaring. Succesfuld gennemførelse af programmet giver dig mulighed for at ansøge om flere ledende stillinger eller søge en transformativ karriereændring.

Studieafgifter

 • UK- og EU-studerende: £ 19.950
 • Studerende uden for EU: 27.650 £
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience fo ... Læs mere

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience for our students. Minimer