close

Filtre

Se resultater

MBA Coburg, Kig efter MBA-programmer i Coburg.

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Mast… Læs mere

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) det uden tvivl peger på et program udelukkende.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

MBA Coburg. Tag din MBA i Coburg. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Coburg her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Coburg University (Bavaria)
Coburg, Tyskland

Grad pensum består af en generel ledelse læseplan og er det eneste engelsk-uddannede internationale fuldtids MBA-program i Tyskland med et dedikeret fokus på økonomi.

Grad pensum består af en generel ledelse læseplan og er det eneste engelsk-uddannede internationale fuldtids MBA-program i Tyskland med et dedikeret fokus på økonomi. -
MBA
Fuldtid
4 semestre
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her