MBA

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Vores MBA-program giver studerende mulighed for at påtage sig ledelses- og lederroller på det globale marked. Programmet fokuserer på, hvordan man konstruktivt kan udvikle innovative forretningsplaner, klare at gennemføre projekter og forbedre kritisk tænkningskompetencer inden for et samarbejdsmiljø. Vores læseplan letter praktisk anvendelse gennem en forskellig blanding af workshops, forelæsninger, seminarer og erfaringsmæssige læringsprojekter. Tværfaglige og interkulturelle partnerskaber gør det muligt for studerende at få de ledelses- og interpersonelle færdigheder, der er nødvendige for at få succes i konkurrencedygtige forretningsmiljøer. Studerende tilegner sig viden og faglige kompetencer, der sætter dem i stand til at starte og opbygge deres egne virksomheder og konstruktivt håndtere forretningskonflikter. Efter afsluttet kandidatuddannelse (MBA) på Berlin International vil studerende være i stand til at udvikle strategier for fælles udfordringer, virksomheder står overfor i den globaliserede verden i dag.

På Berlin International undervises alle forelæsninger på engelsk. Undervisning i MBA-kurser på engelsk hjælper med at forberede vores studerende til det globale marked og understøtter deres rolle i en international forretningsmiljø.

Nedenstående studieprogram omfatter både valgmuligheder, 1-årigt og 2-årigt program. Studerende, der har afsluttet 180 (ECTS) i løbet af deres bachelorstudier, vælger 2-årig mulighed, hvor de vil modtage 120 point (ECTS) som et resultat af deres studier. Studerende, der har afsluttet 240 (CP) i løbet af deres bachelorstudier, vil vælge den 1-årige mulighed, hvor de vil modtage 60 point (ECTS) som et resultat af deres studier.

Studieprogram

Dette studieprogram er sammensat af moduler, hvor forskellige former for undervisning og læring er relateret kontekstuelt og kronologisk, og som bortset fra kandidatspecialet afsluttes med ledsagende eksamenskreditter i henhold til rammebestemmelserne for undersøgelse og eksamen.

Programfakta

 • Varighed og studieafgift:
  • 2 års program: 800 € månedligt
  • Ikke-EU-studerende anmodes om at betale studieafgiften (4.800 €) i begyndelsen af semesteret
  • 1-årigt program: 1.000 € månedligt
  • Ikke-EU-studerende anmodes om at betale studieafgiften (6.000 €) i begyndelsen af semesteret
 • Sprog: Engelsk
 • Grad: Masters of Business Administration (MBA)
 • Beliggenhed: Berlin-Charlottenburg
 • Start: oktober

Karrieremuligheder

MBA-kandidater har mange jobmuligheder på markedet. Efter afsluttet studium på Berlin International skal studerende være i stand til at handle kompetent, de skal være i stand til konstruktivt at håndtere konflikter, udvikle forretningsidéer og nye forretningsområder, besidde viden og evner til at oprette deres egne virksomheder og være opmærksomme på udfordringerne digitalisering og være i stand til at håndtere dem korrekt. Der er forskellige karriereperspektiver og ansættelser, såsom:

 • Management Consultant
 • Entreprenør
 • Projektledelse
 • Salg / forretningsudvikling
 • Strategisk rådgivning
 • Operations Management
 • Selskabsfinansiering
 • HR Consulting
 • Produkt Marketing

Hvordan ansøger jeg om en MBA?

Ansøgningsprocessen til at studere MBA på Berlin International er enkel. Via vores online registreringsplatform kan du nemt og sikkert indtaste dine personlige oplysninger og modtage en bekræftelses-e-mail med et link. Derefter kan du bruge linket til at uploade kopierne af dine dokumenter:

 • Bachelorer eller en tilsvarende universitetsgrad,
 • 1 års professionel arbejdserfaring
 • Pas eller EU-identitetskort
 • Engelsk sprogprøve (niveau C1 eller derover)
 • CV
 • (Betydelig og overbevisende) Motivationsbrev

ANSØGNING OM STUDIEPROGRAMMER (COVID -19 UPDATE)

Vi har forlænget vores ansøgningsfrist indtil den 30. september 2020. For internationale studerende anbefaler vi, at ansøgningen indsendes senest den 15. august, så der er tid nok til visum og rejserelaterede formaliteter.

Q1. Er ansøgningsprocessen den samme?

A1. Ja, vi accepterer ansøgninger om Fall Intake 2020. Vi fortsætter med at modtage ansøgninger og afgive tilbud til studerende, herunder internationale ansøgere.

Hvis du ikke har ansøgt endnu, men har til hensigt at gøre det, skal du ansøge som planlagt. Vores team kan rådgive dig om alle aspekter af studiet på Berlin International.

Du kan indsende din ansøgning 24/7 gennem vores ansøgningsportal på: https://application.berlin-international.de/

Q2. Vil ansøgningsfristen ændres?

A2. Ja, vi har forlænget vores ansøgningsfrist indtil den 30. september 2020. For internationale studerende anbefaler vi, at du indsender ansøgningen senest den 15. august, så der er tid nok til visum og rejserelaterede formaliteter.

Q3. Hvordan kan jeg ansøge om et visum, hvis ambassaderne er lukket?

A3. Kontakt den tyske ambassade eller konsulat i dit hjemland for at finde ud af om visumprocessen i den aktuelle situation.

Q4. Hvis mit visa er forsinket, hvor sent kan jeg begynde, og hvordan kan jeg følge med på mine kurser?

A4 / BI kan garantere starten af efterårssemesteret 2020 med virtuelle undervisningsmuligheder for studerende, der ikke kan begynde deres studier på campus til tiden på grund af COVID-19 rejserestriktioner eller visumforsinkelser. Disse studerende kan starte deres studier online fra deres hjemlande og derefter fortsætte deres studier på campus, så snart de kan rejse til Tyskland.

Vi kan garantere, at vi vil tilbyde en parallel til on-campus-kurserne onlineundervisning i hele det første semester. De studerende, der har problemer med at komme i tide på grund af COVID-19-begrænsninger, skal ankomme til Tyskland senest i begyndelsen af andet semester, som er den 1. april 2021.

Q5. Hvis en ny studerende ikke ønsker at deltage i onlinekurser, hvad ville processen være?

A5. Studerende, der ikke kan begynde deres studier på campus til tiden i efterårssemesteret 2020 på grund af COVID-19 rejsebegrænsninger eller visumforsinkelser, kan starte deres kurser online fra deres hjemlande og fortsætte deres studier på campus umiddelbart efter, at de er i stand til at rejse til Tyskland .

Hvis de ikke ønsker at starte deres kurser online, kan de også udsætte starten af deres studier gratis til næste efterårindtagelse 2021. Nye studerende skal starte om efteråret; en forårstart er ikke mulig.

Q6. Vil efterårssemesteret 2020 begynde til tiden?

A6. Efterårssemesteret 2020 begynder senere end oprindeligt planlagt:

 • Velkomstdage: Nyt: 28.10.2020 - 30.10. 2020
 • Start af undervisningsperioden: Ny: 2.11.2020
Senest opdateret May 2020

Om skolen

Berlin International University of Applied Sciences is a state-recognized and non-profit German university of applied sciences located in the center of Berlin. We are determined to offer a challenging ... Læs mere

Berlin International University of Applied Sciences is a state-recognized and non-profit German university of applied sciences located in the center of Berlin. We are determined to offer a challenging, innovative and practice-oriented education that advances the academic, cultural and linguistic potential of our students and prepares them for international careers in a globalized world. Minimer