Tofaglig MBA programmer, Søg efter den bedste MBA-programmer her!

Tofaglig MBA programmer. Søg efter den bedste MBA-programmer her

Tofaglig MBA

En dobbelt grad gør det muligt for en person at beherske to forskellige discipliner på samme tid. Dette er en fantastisk mulighed for personer med et bestemt karrieremålsæt, der ikke er fuldt dækket af kun en major. En sådan vej giver eleverne mulighed for at skræddersy et program for sig selv, så de passer bedst til deres behov og ønsker.

 

Hvad er en dobbelt MBA? Det er en mulighed, der gør det muligt for en person at mestre ledelsespraksis fra et forretningsmæssigt synspunkt samt et andet valg af studie. At være en MBA, eller Master of Business Administration, er en tværfaglig undersøgelse, det er nemt at indarbejde sådanne begreber i andre felter. Virksomhedsadministrationen vil fokusere på de metoder og færdigheder, der er nødvendige for at etablere, opretholde eller forbedre forretningsfunktioner.

 

At gennemføre en dobbelt MBA kan vise sig at være meget gavnlig. De ledelsesmæssige færdigheder, som kurset hjælper dig med at finpudse, kan anvendes i enhver stilling eller stilling. Det kan give dig konkurrencemæssig fordel over andre jobkonkurrenter eller placere dig i toppen af ​​linjen til den næste kampagne inden for dit nuværende firma.

 

Dual MBA-programmer varierer i omkostninger på grund af et par forskellige faktorer. At vælge at studere på campus eller online kan veje på bekostning såvel som skolens geografiske område og de fælles studiekostnader på det egentlige institut.

 

Med en dobbelt MBA kan du stort set sætte din egen karrierevej. Afhængigt af hvilket studieområde du vælger at parre med din erhvervsadministration, er der forskellige karrieremuligheder. At være en MBA er ledelsesfokuseret, de fleste kandidater kan forvente at starte i en lavere ledelsesposition uden erfaring, med øgede muligheder med erfaringer.

 

Din dual MBA er helt afhængig af dig og din ønskede karrierevej. For at lære mere om dine muligheder og at søge, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole direkte ved at udfylde hovedformularen.

 

Læs mere

Dobbelt Master Of Business Administration - Dobbelt Mba; Rome-Paris Eller London

Swiss School of Management, Rome Italy
på universitet Fuldtid Deltid 24 måneder October 2018 Italien Rom + 1 mere

En en af ​​en slags international erfaring, der vil give dig studere og arbejde i to hovedstæder i EU; Rom, Paris eller London. Giver dig mulighed for at tjene en international akkrediteret dobbelt Degree i kun 18 måneder. [+]

Hvorfor den schweiziske School of Management i Rom?

Kort sagt, en schweizisk uddannelse bærer værdi.

Vores USA og EU akkrediteret Dual MBA-grad giver dig mere end en ny linje på dit cv. Det giver dig en professionel flugt til den karriere, du ønsker, hvor som helst i verden.

Den SSM-INSEEC dual Masters Degree Program giver vores MBA-studerende med et stærkt sæt af internationale erfaringer og muligheder. I løbet af programmet, Dual MBA giver eleverne et internationalt perspektiv, både i og uden for klasseværelset. Udnyttelse erfaringer fra to dynamiske handelshøjskoler, vil elevernes netværk af klassekammerater og professorer fordobles, mens Dual MBA gradienter kan blive stærkere kandidater til arbejdsgivere med kandidatgrader fra både den schweiziske School of Management i Rom og INSEEC i Paris eller London. Og med tiden tilbragt i Rom, Paris eller London eleverne kan virkelig få venner fra hele verden! Programmet slutter med en seks-måneders betalt praktik enten i Paris eller London.... [-]