MBASTUDIES

Deltid Teknologi Mount Vernon - Teknologi -uddannelser i Mount Vernon Teknologi , Mount Vernon

Studerende ofte spekulerer på, om deres beslutning om at træde ud af virksomhedernes verden og slå ind på en dyr MBA var klog. Indtil for nylig var den sværeste del af en MBA blive accepteret af en top business school. Under en MBA var svarende til mellem to og et halvt og fire år ekstra bedømmelse oplevelse. Det er i tider som disse, at du indser den sande værdi af en MBA.

Selvom teknologien kan virke som en moderne udvikling, har mennesker været ved hjælp af teknologi, da de begyndte at konvertere naturressourcer i værktøjer. For eksempel kunne forståelsen af ​​brand og dens anvendelse i forhistoriske madlavning betragtes som en facet af teknologi.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Deltid Teknologi Mount Vernon - Tag din Teknologi i Mount Vernon. Få alle Teknologi program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Teknologi, Mount Vernon Filter

MBA Cyber ​​Security og organisatorisk modstandsdygtighed

University of Baltimore, Merrick School of Business
MBA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Den UB MBA specialisering i Cyber ​​Security og Organisatorisk Modstandsdygtighed forbereder fagfolk til at planlægge, afbøde og reagere på de risici og trusler, der er forbun ...

Læs mere

MBA Data Analytics

University of Baltimore, Merrick School of Business
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

han MBA specialisering i Data Analytics giver eleverne mulighed for at bygge videre på den forudsigelige analytics viden erhvervet i MBA kerne kurser og hones ind i de store d ...

Læs mere