MBASTUDIES

Deltid Teknologi Austin - Teknologi -uddannelser i Austin Teknologi , Austin

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden.

Selvom teknologien kan virke som en moderne udvikling, har mennesker været ved hjælp af teknologi, da de begyndte at konvertere naturressourcer i værktøjer. For eksempel kunne forståelsen af ​​brand og dens anvendelse i forhistoriske madlavning betragtes som en facet af teknologi.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

The University of Texas-Austin har det højeste antal studerende indskrevet i Austin. Andre populære institutioner er St. Edwards Universitet, Concordia University of Texas og Houston-Tillotson University.

Deltid Teknologi Austin - Tag din Teknologi i Austin. Få alle Teknologi program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Teknologi, Austin Filter

Master of Business Administration (MBA): Fremhæv Information Technology Management

National American University
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Koncentrationen i Information Technology Management er designet til at uddanne ledere inden for internet / cybersikkerhed. US Department of Labor's Bureau of Labor Statist ...

Læs mere