Filter
MBA
Studietype: alle Hastighed: alle

Sustainable Economic Studies programmer. Søg efter den bedste MBA-programmer her

En MBA er en postgraduate grad tildelt studerende, der gennemfører deres postgraduate studier inden for business management og administration. Traditionelt er Master of Business Administration programmer designet til at udstyre enkeltpersoner med de kvalifikationer, der findes i virksomhedsledere over hele kloden.

Mange mennesker ønsker at vide, hvad er en MBA i Bæredygtige økonomiske studier? På grund af den globale økonomi og miljøs nuværende situation søger flere og flere organisationer måder at reducere deres indvirkning på miljøet, mens de stadig holder omkostningerne nede. Dette program er designet til at lære eleverne at gøre dette ved at give dem de værktøjer, de har brug for til at udforske og bekæmpe miljøproblemer og skabe nye iværksættermuligheder, da der opstår nye problemer. I løbet af deres studier kan eleverne lære at forstå og analysere komplekse miljøproblemer og udvikle en forståelse for, hvordan kort- og langsigtede ændringer kan påvirke planetens og verdensøkonomiens fremtid og hvad der kræves for at føre en vellykket, miljøvenlig organisation.

Personer, der besidder en grad i bæredygtige økonomiske studier, har generelt en stærk moralsk karakter, en medfødt altruisme og en misundelsesværdig forretningskundskab. De to første træk kan tjene dem godt i alle aspekter af livet, mens de forretningsmæssige erfarne kan hjælpe dem med at opnå succes på stort set alle områder.

Udgifterne til en postgraduate grad varierer meget. Hvor en person vælger at gå i skole, hvad er varigheden af ​​programmet og om kurser tilbydes online eller i klasseværelset kan påvirke de samlede udgifter til undervisning.

Fordi flere og flere virksomheder er fokuseret på at reducere deres CO2-fodaftryk, har personer med en ph.d.-grad i bæredygtige økonomiske studier mulighed for at udforske mange spændende karriere på flere områder. Kandidater kan finde succes inden for juridiske, energi, økonomi, regering eller turisme og gæstfrihed sektorer. De kan indeholde jobtitler som driftsleder, energikonsulent eller omkostningsanalytiker.

Online kurser tilbyder fleksibilitet for personer med allerede travle tidsplaner. For at finde en skole i nærheden af ​​dig, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

4 Resultater i Sustainable Economic Studies

ESLSCA Business School

I slutningen af uddannelsen har studerende og praktikanter, fremtidige specialiserede ekspertledere uddannet sig i god praksis for bæredygtighed og styring af udfordringe ... [+]

Mål og fordele ved programmet

I slutningen af uddannelsen har studerende og praktikanter, fremtidige specialiserede ekspertledere uddannet sig i god praksis for bæredygtighed og mestrer udfordringerne ved bæredygtig udvikling / SDG-CSR for at optimere omdannelse, tilpasning og ydeevne af organisationer, vil kunne:

Forståelse af sammenhænge med fremkomsten af CSR og Bæredygtig Udvikling / SDG / Paris Klimaaftale, de mål, der forfølges af disse modeller, de eksisterende forbindelser mellem dem, samt den måde, hvorpå de påvirker den moderne forvaltning af kapitalistiske virksomheder og organisationer genereltMaster de gode praksis, der forventes af organisationer i form af CSR - Sustainable Development (SD)Egnede beslutningsværktøjer til at operationalisere CSR-SD: Mester evaluerings- og diagnosticeringsværktøjer, udarbejde anbefalinger og handlingsplaner, føre og pilotændring, evaluere overvågning af trin fra relevante indikatorerBedre forstå fordelene for virksomheder, organisationer og territorier af en forpligtelse til CSR - SD; sensibilisere aktørerne til spørgsmålene om bæredygtig udvikling, udvikle en overbevisende kommunikationsstrategi og forbedre organisationernes tilgangUdvikle politikker og strategier for miljø og bæredygtig udvikling med hensyn til vigtige spørgsmål i sektorer eller landeTag ansvaret for og styre innovative projekter inden for miljø og bæredygtig udviklingOprette og overvåge certificerbare eller ikke-certificerbare styringssystemer, der sigter mod specifikke mål som: ledelsen ansvarlig for arrangementet aktivitet ansvarlig indkøbsstyring eller integration af SD / CSR-spørgsmål i indkøbsprocessen; risikostyring energiledelse; fødevaresikkerhed forvaltning; kvalitetsstyring; forvaltning af sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen miljøledelse... [-]
Frankrig Paris
Oktober 2019
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kazakh British Technical University (KBTU)

- ... [+]

-

[-]
Kasakhstan Almaty
September 2019
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Robert Kennedy College

Den MBA i Finance og bæredygtighed kvalifikation giver en omfattende introduktion til området for bæredygtig finansiering med en analyse af de sociale, etiske og forvaltn ... [+]

Den MBA i Finance og bæredygtighed kvalifikation giver en omfattende introduktion til området for bæredygtig finansiering med en analyse af de sociale, etiske og forvaltningsmæssige dimensioner af forskellige finansielle servicesektorer, og evaluerer beslægtede initiativer fra både private og almennyttige perspektiver.

De MBA-programmer drage stor nytte af internationalitet stammer fra at rekruttere studerende fra hele verden, og trække på vejledere velkvalificerede i deres område.

Lær på Schweiz førende private skole og opgradere med studerende fra over 130 forskellige lande og fra University of Cumbria.

VARIGHED

Minimum 12 måneder, maksimalt 4 år.

Programoversigt ... [-]
Schweiz Zürich Switzerland Online Det Forenede Kongerige City of Carlisle  + 1 Mere
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Aberystwyth University Business School

Aberystwyth MBA giver dig mulighed for at udvikle en forståelse af ledelsesmæssige færdigheder og begreber på højere niveau og deres anvendelse i praktiske situationer. S ... [+]

Den Aberystwyth MBA er undervist gennem en afbalanceret læseplan, herunder teori, workshops og casestudier taget fra den internationale arena. Et vigtigt mål er at levere relevant analytisk træning i den seneste strategiske ledelsesmæssige og organisatoriske udvikling i både den offentlige og private sektor. Du vil indsamle og analysere relevant information på tværs af en række områder, der vedrører en aktuelle situation, syntetisere oplysningerne i en form, der er egnet til evaluering af beslutningsalternativer og engagere sig med personer fra forskellige kulturelle baggrunde for at øge niveauet af organisatorisk opmærksomhed og tænkning .

Som deltager i MBA-programmet vil du studere nuværende ledelsesteori og anerkende bedste praksis inden for områder som ledelse, drift, corporate governance og bæredygtighed. Programmet omfatter dækning af human resource management og organisatorisk adfærd. Undersøgelsen af finansiel analyse og beslutningstagning lægger vægt på anvendelsen af finansielle og regnskabsmæssige data for at informere og forbedre strategiske beslutninger og operationer. Dækningen af erhvervsøkonomi lægger vægt på den eksterne kontekst såvel som de økonomiske fundament, for erhvervslivets beslutningstagning på tværs af en række funktionelle områder.... [-]

Det Forenede Kongerige Aberystwyth
September 2019
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk