Filter
MBA
Mauritius Studietype: Alle Hastighed: Alle

Sundhedsforvaltning i Mauritius - Tag din Sundhedsforvaltning uddannelse i Mauritius

En Master of Business Administration, er kendt som en MBA, er en kandidatgrad tildeles dem, der fuldføre et program med fokus på business management. Finansiering, regnskab, menneskelige ressourcer, og andre business-relaterede emner er fokuseret på.

Mauritius er en ø nation, vil denne afrikanske nation tilbyde dig det bedste øjeblik, mens du studerer på universitetet. Strandene i Mauritius og kystnære liv i landet er bare betagende. Du vil leve en afslappende liv og nyde at studere i enten University of Mauritius eller of Technology.

Sundhedsforvaltning i Mauritius. Tag din Sundhedsforvaltning i Mauritius. Få alle Sundhedsforvaltning program info, spare tid og kontakte skolen i Mauritius her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Sundhedsforvaltning, Mauritius

Unicaf University (ZM)

... [+]

Online og gennem Understøttet Open Learning

Adgangskrav Regelmæssig optagelse på en kandidatuddannelse forudsætter en akkrediteret bachelorgrad Ansøgere med en akkrediteret kandidatuddannelse vil også blive overvejet for indrejse HND Relevante holdere med god relevant erhvervserfaring (post graduering) kan overvejes til indrejse Engelskkundskaber (hvis bachelorgrad ikke blev undervist på engelsk) Opdateret CV [-]
Mauritius Port Louis
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk