MBASTUDIES

MBA Villaviciosa de Odón, Kig efter MBA-programmer i Villaviciosa de Odón.

MBA er langt og væk den mest succesfulde grad af det 20. århundrede. Kig på de amerikanske statistikker. Den første grad blev ikke givet ud, indtil 1900-tallet. Ved udgangen af ​​det 20. århundrede havde en markedsandel på 27% af alle graduate grader givet ud.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Villaviciosa de Odón ligger i den vestlige del af Madrid, Spanien. Byen har en lille befolkning på omkring 30.000 mennesker. Det er også nævnt som en universitetsby på grund af sin nærhed til Universidad Europea de Madrid.

MBA Villaviciosa de Odón. Tag din MBA i Villaviciosa de Odón. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Villaviciosa de Odón her!

resultater fundet Filter

Master i erhvervsøkonomi

Universidad Europea
MBA
<
Fuldtid
<
9 måneder
Engelsk
på universitet

Masterens mål er at udstyre dig med de færdigheder, du har brug for til at påtage dig ansvarsstillinger i førende virksomheder. Du vil opdage, hvordan du bruger en række tekno ...

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Byggeri og Anlæg Management - MBA - Construction Management

Universidad Europea - Programas Online
MBA
<
10 måneder
Spansk
Online

Den bedste MBA inden for urbanisme ifølge "Ranking 250 bedste mestere. Den eneste officielle kandidatgrad, hvor du vil erhverve den specifikke viden om MBA-programmerne, ...

Læs mere