Filter
MBA
Spanien Valencia Studietype: alle Hastighed: alle

MBA Valencia, Kig efter MBA-programmer i Valencia.

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) det uden tvivl peger på et program udelukkende.

MBA er et program designet til studerende, der ønsker at fremme deres faglige færdigheder og anvende dem til de faktiske virkelige forretningsmæssige situationer. Den guider eleverne til at reflektere og bragte sig i form af at vælge deres fremtidige karriere. Studerende får en bred forståelse af de vigtigste funktioner i en række forretningsområder og bruge disse færdigheder til at bidrage til den strategiske ledelse af en virksomhed.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Som den 3. største by i Spanien, er Valencia ligger i Valencia samfund. Det er en kommerciel havn by med over 1 million indbyggere. Det har rig kultur, flere seværdigheder og museer. Det har over 4 universiteter.

MBA Valencia. Tag din MBA i Valencia. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Valencia her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Spanien
Valencia
Studietype
Hastighed
University of Valencia

Siden foråret 2004 har det økonomiske fakultet ved Universitat de València tilbudt den officielle Master i International Business Administration (IMBA) som medlem af Inte ... [+]

Master i International Business Administration (IMBA)

Siden foråret 2004 har det økonomiske fakultet ved Universitat de València tilbudt den officielle Master i International Business Administration (Imba) Som medlem af International Business School Alliance (IBSA). Denne Alliance blev etableret i 2003 og er et voksende netværk af internationalt orienterede business schools.

Studerende vil modtage en dobbelt mester award, som det er obligatorisk at studere i to forskellige lande inden for IBSA netværk af institutioner for et akademisk år. Dette er en fuldtids-program for business kandidater og al undervisning foregår helt igennem engelsk. Det Imba program giver en unik og lærerig oplevelse designet på begge studerendes behov og kandidaternes muligheder. Det går ud over adressering handelsspørgsmål mellem lande ved at tilskynde til kritisk analyse af, hvad der gør en virksomhed konkurrencedygtig i international sammenhæng.... [-]

Spanien Valencia
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
14 måneder
på universitet
Læs mere på dansk