MBASTUDIES

MBA Las Palmas de Gran Canaria, Kig efter MBA-programmer i Las Palmas de Gran Canaria.

MBA står for Master i Business Administration og består af et program for læseplan, der giver et fundament i de centrale begreber i erhvervslivet, herunder ledelse, finans, økonomi, salg, marketing, human resource management og supply chain management.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Las Palmas by er den 9. største i Spanien og er beliggende i De Kanariske Øer. Det har over 300.000 indbyggere og har universitetet i Las Palmas de Gran Canaria.

MBA Las Palmas de Gran Canaria. Tag din MBA i Las Palmas de Gran Canaria. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Las Palmas de Gran Canaria her!

resultater fundet Filter

Master i erhvervsøkonomi

Universidad Europea
MBA
<
Fuldtid
<
9 måneder
Engelsk
på universitet

Masterens mål er at udstyre dig med de færdigheder, du har brug for til at påtage dig ansvarsstillinger i førende virksomheder. Du vil opdage, hvordan du bruger en række tekno ...

Læs mere