144 MBA Programmer i Schweiz for 2024

MBA Programmer i Schweiz for 2024Filter
    • Zürich, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Geneva, Schweiz

    Fuldtid

    18 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Denne master er designet til fagfolk, der er interesserede i at uddybe og udvide deres viden inden for international ledelse og give et globalt perspektiv på socialt ansvar, strategi og problemløsning. Vi forbereder de studerende på at få succes i et miljø i konstant forandring og giver dem værktøjerne til at vokse og blive ved med at udvikle sig i den internationale forretningsverden.

    • Barcelona, Spanien
    • Geneva, Schweiz
    • + 1 more

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Sportsmarkedet er en multibillion-dollarindustri, der oplever hurtig ekspansion i områder som Kina, Rusland, Sydamerika og Mellemøsten, der åbner mange døre for dem med specialiseret kompetenceret. Dette er et tværfagligt program designet til at undervise ledelsen inden for områder som; sport marketing og ledelse, sport reklame og medier forbindelser. Industrien tilbyder forskellige og dynamiske muligheder for at programmere kandidater, lige fra professionel sport og club management til at styre arrangementer og corporate sponsorater.

    • Crans-Montana, Schweiz

    Fuldtid

    1 År

    Blandet, Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Undervist udelukkende på vores Crans-Montana campus, er dette vores flagskibs kandidatuddannelse. På et intensivt år vil du indstille dig til en ledende stilling. Inkluderer en ekskursion, et valg mellem to karrierefokuserede specialiseringer i dit andet semester plus et konsultationsprojekt i den virkelige verden med et førende gæstfrihedsmærke.

    • Geneva, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Forbered dig på en lederkarriere i spidsen for digital markedsføring & Kommunikation Designet til fagfolk, der ønsker at udvikle deres karriere inden for digital markedsføring & Kommunikation. Valgfri anden master fra Boston University, USA (9 måneder)

    • Switzerland Online, Schweiz

    Deltid

    18 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Deltag i en overvejende professionelt orienteret uddannelse, der omhandler corporate finance og den bredere bæredygtighedsdagsorden for ansvarlige investeringer. Dette program er designet til erhvervsfolk og iværksættere samt enkeltpersoner fra den offentlige sektor med mindst 2 års erhvervserfaring.

    • Geneva, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    Engelsk

    • Online Spain
    • Online Switzerland
    • + 1 more

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Det digitale forretningsprogram forbereder dig til at trives i en online forretningskontekst, og undersøger en bred vifte af emner fra online arkitektur til brugervenlighed, mens det dækker mange af de relevante problemer, som ledere står over for i internetbaserede miljøer. Studerende vil være godt rustet til at starte deres egen online-forretning, tilslutte sig en eksisterende virksomhed eller opfinde nye måder at drive forretning online på.

    • Châteauroux, Frankrig
    • Baar, Schweiz

    Fuldtid

    12 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Data Science, Machine Learning & AI er dukket op som de hurtigst voksende karriereområder i det seneste årti. Uanset branchens karakter har datavidenskab dyrket helt utraditionelle måder at se på og arbejde med data på, styret af standard statistiske og matematiske principper. Det fascinerende er den dybe indsigt, vi får med dette - "Data er det nye brændstof" - som almindeligt kendt.

    • Geneva, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    18 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    UBIS har indgået et samarbejde med National American University (NAU) for at give kandidater mulighed for at få en Tier 1 internationalt anerkendt MBA fra UBIS og en fuldt akkrediteret MBA-grad fra National American University i USA. Vores UBIS/NAU-partnerskabsspor giver dig mulighed for at gennemføre kursusarbejde på hver institution og få en MBA fra både UBIS og NAU.

    • Montreux, Schweiz

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    • Geneva, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Den vellykkede forretningsorganisation identificerer og styrer korrekt disse aktiviteter korrekt med potentialet til at generere størst mulig værdi i overensstemmelse med den overordnede organisatoriske retning og behovene hos kunder eller markeder, de betjener. Websters nye MBA-læseplan, der blev lanceret i efteråret 2020, tager Value Creation-paradigmet som et ledende princip til at drive programindhold. Programmet anerkender også den største betydning for kvalitetsledere for den fortsatte bæredygtighed af virksomheden; så programmet vil samtidig behandle kompetencer, der er nødvendige for din personlige effektivitet, og som er tilpasset professionel succes. Kurser bygger kapacitet til kritisk tænkning og kreativ problemløsning, herunder de nyeste begreber inden for designtænkning - som hver især er afgørende for ledere i det nuværende globale forretningslandskab.

    • Geneva, Schweiz

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk, French

    Dette program lægger vægt på den internationale dimension af økonomien. Den giver den studerende mulighed for at forstå globaliseringens udfordringer inden for monetær og økonomisk vækst, international finansiering og risikostyring.

    • Online

    Fuldtid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores MBA i kunstig intelligens er for ledere og ledere, der ønsker at udforske AI, machine learning og videnskaben bag AI. Online MBA i kunstig intelligens har til formål at give dig mulighed for at tage ansvaret og forme det fremtidige landskab for virksomheder. Ved at kombinere ledelsesmæssig ekspertise med avanceret AI-indsigt vil du være godt forberedt til at drive teknologisk innovation, opnå økonomisk succes og stå i spidsen for transformationen af industrier.

    • Online Switzerland

    Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Lær de færdigheder fra den virkelige verden, der gør dig klar til arbejdsstyrken, og de jobrelaterede færdigheder og den praktiske forretningsviden, der fokuserer på din karriereudvikling og kræves af førende globale arbejdsgivere. I Real-World Skills MBA udstyrer vi dig med færdigheder fra den virkelige verden & Vi uddanner dig med præcis de samme jobtræningsmoduler, som vi har brugt i næsten to årtier til at uddanne ledere og konsulenter, der arbejder for store virksomheder som amerikanske teknologigiganter schweiziske og tyske medicinalproducenter tyske og italienske bilproducenter i premiumsegmentet schweiziske finansielle institutioner schweiziske og tyske forsikringsselskaber europæiske ledere i den globale rumfartsindustri franske kosmetikledere tyske energirådgivningsledere schweiziske & amerikanske miljø- & energientreprenører japanske teknologiledere og mange flere.