MBASTUDIES

Deltid Ressourcestyring -programmer, Søg efter den bedste Ressourcestyring programmer her! - Ressourcestyring

Studerende ofte spekulerer på, om deres beslutning om at træde ud af virksomhedernes verden og slå ind på en dyr MBA var klog. Indtil for nylig var den sværeste del af en MBA blive accepteret af en top business school. Under en MBA var svarende til mellem to og et halvt og fire år ekstra bedømmelse oplevelse. Det er i tider som disse, at du indser den sande værdi af en MBA.

Ressourceforvaltning er generelt et studieprogram, der fokuserer på effektiv brug af virksomhedens menneskelige, finansielle, udstyr eller informationsteknologiske ressourcer til at fungere mere effektivt. Det kan også omfatte projektledelsesprincipper for at bestemme, hvad der er brug for, hvor meget der er behov for og hvor længe.

Deltid Ressourcestyring Programmer: Søg her for Ressourcestyring -programmer. Få alle skole og Deltid Ressourcestyring oplysninger directely, spare tid og kontakte Ressourcestyring indlæggelser her!

1 Resultater i Ressourcestyring Filter

MBA Renewables

Renewables Academy AG (RENAC)
MBA
<
Undervisning både online og på universitetet
<
Deltid
<
5 semestre
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Online mastergraden MBA Renewables giver en Master of Business Administration med fokus på vedvarende energi og energieffektivitet.

Læs mere