Filter
MBA
Studietype: alle Hastighed: alle

Public Relations programmer. Søg efter den bedste MBA-programmer her

En Master of Business Administration er også kendt som en MBA. Dette er en kandidatgrad, der dykker dybt ind i forretningskoncepter lige fra marketing til ledelse. At opnå en kandidatgrad kan hjælpe enkeltpersoner med at fremme deres karriere.

Hvad er en MBA i PR? Uddannelsen kan hjælpe eleverne med at forbedre synligheden og omdømme hos organisationer. Studieplanen fokuserer generelt på områder som kommunikationsstrategier, forbrugertolerance, brand management og forretningsmæssige resultater. Kurset emner kan omfatte finansiering, regnskab, internationale markeder og indenlandsk handel. Studerende kan også lære at udarbejde public relations-meddelelser til private, corporate og nonprofit organisationer. Dette kan omfatte sociale medier kampagner og pressemeddelelser. Programmet kræver typisk intensiv forskning og skrivning. Undersøgelser udføres generelt inden for et til to år.

Studerende, der driver en cand.merc. I Public Relations, har ofte stærke kommunikations-, ledelses- og skrivefærdigheder. Kompetencen kan hjælpe dem med at lykkes i det moderne erhvervsmiljø. Disse færdigheder kan også hjælpe dem med at udmærke sig i deres personlige liv.

Undervisningen og gebyrerne for en MBA i Public Relations varierer afhængigt af skolen. Indskrivningslængde er også en faktor. Studerende opfordres til at undersøge institutionerne af deres interesse.

Der er en stigende efterspørgsel efter fagfolk på PR-området. Kandidater, der har en MBA i Public Relations, kan finde jobs med PR-firmaer, reklamebureauer, virksomheder og ideelle organisationer. Der er flere mulige karriereveje, som en person kan komme ind på. Nogle af de mest almindelige holdninger omfatter projektleder, kontoadministrator, marketingforsker, samarbejdsrelateret koordinator og PR-specialist. Selv om dette er en hurtigt voksende besættelse, er den også meget konkurrencedygtig.

Master of Business Administration i Public Relations programmer tilbydes over hele verden. Studerende kan opnå deres grad ved at tage online klasser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Public Relations

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Ved udgangen af ​​Master (MBA) i Business Law og Public Relations studiet dimittenderne vil kombinere teori med deres eget arbejde erfaring og vise et godt kendskab til e ... [+]

3 bedste universiteter = 1 EUROPA GRAD Alle studerende vil have ud over ABMS Diploma en fælles Diplom med University of Dąbrowa Górnicza (WSB) og Taras Shevchenko National University. 3 Top europæiske universiteter = Best Virtual / Distance Program = 1 Top europæiske Diploma SCHWEIZ + EU + højest rangerede 500

Advance din ekspertise på ABMS

Slut med elever og ledere som dig i vores online-kandidatuddannelser. Du vil gå så langt som dit sind vil tage dig som en master studerende på ABMS.

For Professionals

The Master 's of Business Law og Public Relations (MBA) betyder det næste niveau af præstation i enhver akademisk disciplin.

Ved udgangen af ​​Master (MBA) i Business Law og Public Relations studiet dimittenderne vil kombinere teori med deres eget arbejde erfaring og vise et godt kendskab til erhvervsret og Public Relations. Studerende er udstyret med nyttige business-værktøjer og teorier til at komme ind på arbejdsmarkedet og bidrage mere effektivt til organisationer inden for dette område.... [-]

Schweiz Zürich
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
16 - 20 måneder
Online
Læs mere på dansk
EU Business School

De færdigheder, der er nødvendige for kommunikation og PR, er drastisk omdefineret med fremskridtene af sociale og digitale medier. Fagfolk på området er forpligtet til a ... [+]

De færdigheder, der er nødvendige for kommunikation og PR, er drastisk omdefineret med fremskridtene af sociale og digitale medier. Fagfolk på området er forpligtet til at koordinere stadig mere komplekse PR-kampagner og definere indviklede strategier og mikromål for at sikre, at en organisations nøglebudskaber når sine vigtigste målgrupper. Dette program vil give de studerende den knowhow, de har brug for for at holde sig foran de nuværende tendenser og at anvende de nyeste teknologier og kommunikationsstrategier.

Varighed: Tre semestre / et år (90 point)

Steder: Barcelona, ​​Genève, Montreux, München, Online

Undervisningssprog: Engelsk

Startdato: oktober / januar / marts... [-]

Schweiz Geneva Spanien Barcelona Montreux Tyskland Munich Switzerland Online  + 4 Mere
October 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk