$close

Filtre

Se resultater

Deltid Projektledelse Dammam - Projektledelse -uddannelser i Dammam Projektledelse , Dammam

MBA står for Master i Business Administration og består af et program for læseplan, der giver et fundament i de centrale begreber i erhvervslivet, herunder ledelse, finans, økonomi, salg, marketing, human resource management og supply chain management.En MBA i Project Management er et program designet til studerende, der ønsker at specialisere sig i Project Management. Med den konstante udvik… Læs mere

MBA står for Master i Business Administration og består af et program for læseplan, der giver et fundament i de centrale begreber i erhvervslivet, herunder ledelse, finans, økonomi, salg, marketing, human resource management og supply chain management.

En MBA i Project Management er et program designet til studerende, der ønsker at specialisere sig i Project Management. Med den konstante udvikling i erhvervslivet, er virksomheder søger efter ledere, der kan køre deres vej mod vellykkede projekter midt forskelle og fremskridt. En MBA i Project Management udstyrer de studerende med de redskaber om vellykkede operationer og ledelse aspekter. Studerende får den viden og færdigheder om, hvordan at styre projekter og tidspresset opnå jævn strøm af aktiviteter ved at skabe projektplaner, administrerende personale og måle kvalitet og standarder af projektresultater.

Saudi-Arabien er et af to lande opkaldt efter deres kongelige familier, sammen med Det Hashemitiske Kongerige Jordan. Der er en hel del job til udlændinge i Saudi-Arabien. Det 's anbefales at lære at læse arabisk, grundlæggende tajweed, og nogle basale talende færdigheder, før du kommer.

Dammam by er i olierige region i Saudi-Arabien. Byen har mere end 20 universiteter og højere læreanstalter blandt disse er Prince Mohammad Bin Fahd University og University of Dammam.

Deltid Projektledelse Dammam - Tag din Projektledelse i Dammam. Få alle Projektledelse program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Saudi-Arabien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Exeed College
Saudi-Arabien online, Saudi-Arabien +17 Mere

Det ene år MBA (Master of Business Administration) inden for drift og projektledelse er et omfattende program designet til forretningsledere, der ser frem til en god karriere ... +

Det ene år MBA (Master of Business Administration) inden for drift og projektledelse er et omfattende program designet til forretningsledere, der ser frem til en god karriere inden for driftsdomæne eller projektledelsesdomæne. Efter afslutningen af programmet tildeles de studerende et postgraduate diplom i Operations and Project Management fra Cambridge International Qualifications, Storbritannien og en MBA i Operations and Project Management fra Universidad Catolica de Murcia, UCAM. -
MBA
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online