MBASTUDIES

MBA Santa Anita, Kig efter MBA-programmer i Santa Anita.

Da strømmen til en MBA og dørene den åbner, netværket det giver, og problemløsning færdigheder, det lærer, behøver business studerende til at være mere engageret i deres uddannelse og til at gøre en bevidst indsats for at forstå, hvad de ønsker at komme ud af deres MBA-grad.

Peru, officielt Republikken Peru er et land i det vestlige Sydamerika. Peru har omkring 80 universiteter med meget mere private universiteter end offentligheden. Det primære sprog er stadig spansk, men der er nogle kurser oprettet specielt for internationale studerende.

MBA Santa Anita. Tag din MBA i Santa Anita. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Santa Anita her!

resultater fundet Filter

Master of Business Administration (MBA)

Universidad de San Martín de Porres
MBA
<
Fuldtid
<
4 semestre
Spansk
på universitet

Hovedformålet med programmet er at perfektisere fagfolk med betydelige færdigheder, ledere på højeste niveau, der er i stand til at generere og udvikle avanceret viden inden f ...

Læs mere

Kandidatuddannelsen i International Business Double Degree: International MBA udstedt af HFU

Universidad de San Martín de Porres
Master
MBA
<
Fuldtid
<
20 måneder
Spansk
på universitet

Masterprogrammet i International Business Double Degree International MBA, sigter mod at udvikle i deltagerne teoretiske og praktiske elementer, der tillader dem:

Læs mere