MBASTUDIES

Personaleledelse Chapel Hill - Personaleledelse-uddannelser i Chapel Hill Personaleledelse, Chapel Hill

En Master of Business Administration, er kendt som en MBA, er en kandidatgrad tildeles dem, der fuldføre et program med fokus på business management. Finansiering, regnskab, menneskelige ressourcer, og andre business-relaterede emner er fokuseret på.

At opnå en grad i human resource management er nyttig for dem interesseret i at lede og styre medarbejdere på en virksomhed eller organisation. Dette fagområde tilbyder de studerende undervisning i konflikthåndtering, skabe ROIs, arbejdsmarkedsforhold og bygge arbejdsgrupper, for at nævne et par stykker.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Byen Chapel Hill, North Carolina har et rimeligt befolkning på mindre end 60.000. Det er døbt "Amerikas Foodiest Small Town" for sine mange steder til at nyde amerikanske retter. Det har en større statslige universitet.

Personaleledelse Chapel Hill - Tag din MBA i Chapel Hill. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Personaleledelse, Chapel Hill Filter

Master of Business Administration (North Carolina A

UNC System International Recruitment Consortium
MBA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Velkommen til MBA-programmet i College of Business and Economics i North Carolina A

Læs mere