$close

Filtre

Se resultater

Organisationsledelse Mellemøsten - Organisationsledelse-programmer Organisationsledelse Mellemøsten

Da strømmen til en MBA og dørene den åbner, netværket det giver, og problemløsning færdigheder, det lærer, behøver business studerende til at være mere engageret i deres uddannelse og til at gøre en bevidst indsats for at forstå, hvad de ønsker at komme ud af deres MBA-grad. Ledelse og dens indvirkning på organisatoriske ændringer er en af ​​de mange emner, der kan behandles i or… Læs mere

Da strømmen til en MBA og dørene den åbner, netværket det giver, og problemløsning færdigheder, det lærer, behøver business studerende til at være mere engageret i deres uddannelse og til at gøre en bevidst indsats for at forstå, hvad de ønsker at komme ud af deres MBA-grad.

Ledelse og dens indvirkning på organisatoriske ændringer er en af ​​de mange emner, der kan behandles i organisatoriske lederkurser. De kommunikationsevner er nødvendige for at være en succesfuld organisatorisk leder kan også være fokuseret på i denne studieforløb.

Intet hjælper forskere vokser som eksponering for et bredt sæt af idealer og baggrunde, og det er lige, hvad enhver studerende får i Mellemøsten. Fra gamle civilisationer til moderne kulturer, har forskere mulighed for at opleve nye ting i denne region.

Organisationsledelse Mellemøsten - Tag din Organisationsledelse Mellemøsten. Få alle MBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics
Famagusta, Cypern

Vores masters-programmer i Business Administration (MBA), og i Marketing Management (M.Sc.) åben for kandidater fra alle akademiske baggrunde.

Vores masters-programmer i Business Administration (MBA), og i Marketing Management (M.Sc.) åben for kandidater fra alle akademiske baggrunde. -
MBA
Fuldtid
Engelsk, Tyrkisk
Sep 2022
på universitet