MBASTUDIES

Offentlig forvaltning programmer. Søg efter den bedste MBA-programmer her

En Master of Business Administration er en akademisk præstation opnået efter en studerende er kandidat fra en business school. Grad programmet indebærer en grundig undersøgelse af forretningsrelaterede emner. Kandidater, der opnår denne ære, kan finde større karrieremuligheder i den private industri, regering og offentlige organisationer.

Hvad er en MBA i offentlig forvaltning? Graden tilbyder uddannelse, der gør det muligt for eleverne at opfylde ledelsesroller i føderale, statslige og lokale myndigheder. Klasseværelsetinstruktionen fokuserer normalt på ledelsesemner som ledelse, marketing, regnskab, dataanalyse, strategi og drift. Programmet omfatter generelt en kerneplan, specialiserede kurser og valgfag. I mange tilfælde undervises klasserne af professorer, der har arbejdet i den offentlige sektor. Læringsmodulerne kan indeholde forelæsninger, præsentationer og teamprojekter. Programmets varighed er normalt et år til to år.

Studerende, der opnår en Master of Business Administration i Public Management, udvikler ofte fremragende problemløsning og analytiske færdigheder. Denne skillset kan hjælpe organisationer med at nå sociale mål. Derudover kan de udvikle lederskabskvaliteter, der hjælper dem med at udmærke sig på alle områder af livet.

En MBA i offentlig forvaltning har forskellige omkostninger. Skoler har forskellige gebyrer og undervisning. Det er vigtigt for eleverne at omhyggeligt evaluere hver institution, inden de træffer en endelig afgørelse.

Kandidater med en MBA i Public Management kan anvende deres ledelsesmæssige viden til en række beskæftigelsessituationer. Der er en efterspørgsel efter disse eksperter inden for regering, uddannelse, sundhedspleje og økonomi. Det udførte arbejde er forskelligt. Den type job titler kandidater har kan omfatte kundeservice manager, lån officer, kontrakt administrator, budget analytiker, filial manager og fordele administrator. Disse fagfolk forventes ofte at levere bæredygtige løsninger.

Mange universiteter tilbyder Master of Business Administration i offentlig forvaltning. Studerende, der foretrækker hjemmebaseret læring kan drage fordel af at tage klasser online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

3 Resultater i Offentlig forvaltning Filter

MBA Offentlig sektor ledelse

University of Baltimore, Merrick School of Business
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

UB MBA specialisering i Offentlig sektor Management tilbydes i samarbejde med University of Baltimore College of Public Affairs og fokuserer på at forvalte offentlige myndighe ...

Læs mere

MBA i ledelse af offentlige politikker

Sciences Po Tunis
MBA
<
Fuldtid
<
2 år
Fransk
på universitet

Den MBA i ledelse af Public Policy er et specialiseret elite program, åbent til den moderne verden og især dedikeret til studiet af politik, dens aktører, dets institutioner o ...

Læs mere

MBA i offentlig ledelse

Grupo Tiradentes
MBA
Mar 2021
<
Fuldtid
<
407 timer
Portuguese (Brazil)
på universitet

tilstrækkelige Hours; anerkendte professorer og eksperter på det lokale marked; infrastruktur kompatibel med standard krav i vores målgruppe; praktisk erfaring og tilstedevære ...

Læs mere