MBASTUDIES

Offentlig forvaltning i USA - Tag din Offentlig forvaltning uddannelse i USA

En Master of Business Administration, er kendt som en MBA, er en kandidatgrad tildeles dem, der fuldføre et program med fokus på business management. Finansiering, regnskab, menneskelige ressourcer, og andre business-relaterede emner er fokuseret på.

Lærde, der studerer offentlig ledelse lærer om et vilkårligt antal administrative eller ledelsesmæssige opgaver fælles for nonprofit agenturer samt statslige organisationer. Sådanne studier hjælpe dem med at forbedre effektiviteten, strømline den daglige drift og øge den samlede succes. 

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Offentlig forvaltning i USA. Tag din Offentlig forvaltning i USA. Få alle Offentlig forvaltning program info, spare tid og kontakte skolen i USA her!

1 Resultater i Offentlig forvaltning, USA Filter

MBA Offentlig sektor ledelse

University of Baltimore, Merrick School of Business
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

UB MBA specialisering i Offentlig sektor Management tilbydes i samarbejde med University of Baltimore College of Public Affairs og fokuserer på at forvalte offentlige myndighe ...

Læs mere