MBASTUDIES

Non-profit organisation - NPO programmer. Søg efter den bedste MBA-programmer her

En Master of Business Administration involverer mere stringente studier end bachelor business-relaterede programmer, men det giver også kandidater med en mere professionel og ønskelig grad. En MBA kan fokusere på en række brancher, herunder marketing, forretningsetik og regnskab.

Hvad er en MBA i NPO? Først og fremmest står NPO for non-profit organisationer. Derfor bestræber en MBA i NPO at udstyre studerende med streng uddannelse på vigtige forretningsområder, som de studerende derefter vil bruge til at tjene det fælles gode. Studieretninger ligner mange MBA-programmer og kan omfatte emner som lov, organisationsudvikling, fundraising, regnskab, økonomisk forvaltning og produktmarkedsføring. Denne grad kan også fokusere på det mere specialiserede område af frivillig ledelse, hvilket ikke er typisk for de fleste MBA-studier, men er tæt knyttet til human resource management.

I mange MBA-programmer kan eleverne opnå færdigheder inden for ledelse og ledelse, der ikke kun åbner nye karrieremuligheder, men giver også eleverne tillid til deres personlige liv. Den erhvervskompetence, de kan få, kan også give eleverne kloge økonomiske beslutninger.

Om studerende vælger at studere på campus eller online, vil omkostningerne variere afhængigt af beliggenhed og program. Grundig forskning og planlægning vil hjælpe eleverne med at tage disse faktorer i betragtning.

Mange studerende, der forfølger en MBA i NPO, vælger at gå videre til at blive ledere i non-profit organisationer, som navnet på graden antyder. Disse lederroller kan tage mange former; Marketing Manager, Chief Operating Officer, Program Director, og direktør for forretningsudvikling er alle karrieremuligheder for studerende med denne grad. Andre studerende kan vælge at blive professorer inden for specialfag, som f.eks. Virksomhedsledelse eller kreative virksomheder.

I denne globalt forbundne verden kan du vælge at tage kurser til din MBA online i stedet for at flytte til en ny region. Du kan også vælge at rejse, og der er muligheder verden over for at tjene denne grad. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

3 Resultater i Non-profit organisation - NPO Filter

MBA i CSR & NGO-management

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;30 måneder
Engelsk
på universitet

AQAS-akkrediterede kandidatuddannelse tilbyder et unikt leder- og ledelsesprogram til at forberede de studerende til en karriere i en NGO.

Læs mere

MBA + ma i ansvarlig ledelse

Steinbeis Universität Berlin - Institute Corporate Responsibility Management
MA
Deltids-MBA
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Dobbelt Degree Program: MA i Responsible Management kombineret med MBA

Læs mere

Mba - ledelse af nonprofit organisationer

College of Mount Saint Vincent
MBA
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

College's MBA program udstyre elever med lederskab færdigheder og business acumen at tjene både profit og non-profit sektorer. Programmet tilbyder et student-centreret lærings ...

Læs mere