MBASTUDIES

Non-profit organisation - NPO i USA - Tag din Non-profit organisation - NPO uddannelse i USA

MBA er langt og væk den mest succesfulde grad af det 20. århundrede. Kig på de amerikanske statistikker. Den første grad blev ikke givet ud, indtil 1900-tallet. Ved udgangen af ​​det 20. århundrede havde en markedsandel på 27% af alle graduate grader givet ud.

En NPO eller non-profit organisation, er et selskab, der arbejder for at give velgørende hjælp til samfund rundt omkring i verden. Eleverne lærer at hjælpe med at bringe menneskelig service, sundhed, uddannelse, og miljømæssige fordele for visse områder.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Non-profit organisation - NPO i USA. Tag din Non-profit organisation - NPO i USA. Få alle Non-profit organisation - NPO program info, spare tid og kontakte skolen i USA her!

1 Resultater i Non-profit organisation - NPO, USA Filter

Mba - ledelse af nonprofit organisationer

College of Mount Saint Vincent
MBA
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

College's MBA program udstyre elever med lederskab færdigheder og business acumen at tjene både profit og non-profit sektorer. Programmet tilbyder et student-centreret lærings ...

Læs mere