MBASTUDIES

Non-profit organisation - NPO i Tyskland - Tag din Non-profit organisation - NPO uddannelse i Tyskland

Optjening en Master of Business Administration (MBA) opnås ved at opfylde kravene til en kandidatuddannelse på en business school. Mange skoler tilbyder fuld tid, deltid, eller online muligheder for at tjene din uddannelse i virksomhedsledelse.

Mange former for almennyttige organisationer, eller non-profit organisationer, der findes rundt omkring i verden. Studerende ofte lære at tjene lande og samfund, som mangler grundlæggende sundhedspleje muligheder og behandlinger, mens andre studerende lærer at sørge for mad og husly til flygtninge flygter krig og ødelæggelse.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Non-profit organisation - NPO i Tyskland. Tag din Non-profit organisation - NPO i Tyskland. Få alle Non-profit organisation - NPO program info, spare tid og kontakte skolen i Tyskland her!

2 Resultater i Non-profit organisation - NPO, Tyskland Filter

MBA + ma i ansvarlig ledelse

Steinbeis Universität Berlin - Institute Corporate Responsibility Management
MA
Deltids-MBA
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Dobbelt Degree Program: MA i Responsible Management kombineret med MBA

Læs mere

MBA i CSR & NGO-management

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;30 måneder
Engelsk
på universitet

AQAS-akkrediterede kandidatuddannelse tilbyder et unikt leder- og ledelsesprogram til at forberede de studerende til en karriere i en NGO.

Læs mere