MBASTUDIES

Non-profit organisation - NPO Nordamerika - Non-profit organisation - NPO-programmer Non-profit organisation - NPO Nordamerika

Da strømmen til en MBA og dørene den åbner, netværket det giver, og problemløsning færdigheder, det lærer, behøver business studerende til at være mere engageret i deres uddannelse og til at gøre en bevidst indsats for at forstå, hvad de ønsker at komme ud af deres MBA-grad.

En non-profit organisation, eller NPO, er en velgørende selskab, hvis fokus er at give mad, husly, katastrofehjælp og nødhjælp, og uddannelse til underserviced samfund og områder. Studerende af NPO-programmer lærer at yde bistand til en bred vifte af kulturer lokalt og globalt.

De Forenede Stater er placeret på kontinentet i Nordamerika. Det er den tredje største land efter størrelse i verden. Den har en forholdsvis kort historie i forhold til andre verdens nationer, har en af ​​verdens 's største økonomier, og har en af ​​verdens ' s mest forskellige befolkningsgrupper.

Non-profit organisation - NPO Nordamerika - Tag din Non-profit organisation - NPO Nordamerika. Få alle MBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Non-profit organisation - NPO, Nordamerika Filter

Mba - ledelse af nonprofit organisationer

College of Mount Saint Vincent
MBA
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

College's MBA program udstyre elever med lederskab færdigheder og business acumen at tjene både profit og non-profit sektorer. Programmet tilbyder et student-centreret lærings ...

Læs mere