MBASTUDIES

Non-profit organisation - NPO Europa - Non-profit organisation - NPO-programmer Non-profit organisation - NPO Europa

En Master of Business Administration, er kendt som en MBA, er en kandidatgrad tildeles dem, der fuldføre et program med fokus på business management. Finansiering, regnskab, menneskelige ressourcer, og andre business-relaterede emner er fokuseret på.

En NPO arbejder typisk for at hjælpe lande og samfund, der kæmper for at overleve på grund af oversvømmelser, hungersnød, sygdom eller krig, eller på grund af manglende faciliteter såsom uddannelse og sundhedspleje. NPO studerende lærer at arbejde med forskellige kulturer til at yde passende og nødvendige nødhjælp.

I alt er der over 4000 højere læreanstalter i Europa, der tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, master-og ph.d.-niveau. Med flere og flere af disse organisationer, der tilbyder engelsk som uddannelse for i det mindste nogle af deres uddannelser, er universiteterne i Europa nu er af højere kvalitet end nogensinde før. Universiteterne i Europa tilbyder en venlig velkomst til udenlandske studerende og give et kursus af viden, der opfylder deres erhverv behov i dagens globale efterspørgsel.

Non-profit organisation - NPO Europa - Tag din Non-profit organisation - NPO Europa. Få alle MBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Non-profit organisation - NPO, Europa Filter

MBA i CSR & NGO-management

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;30 måneder
Engelsk
på universitet

AQAS-akkrediterede kandidatuddannelse tilbyder et unikt leder- og ledelsesprogram til at forberede de studerende til en karriere i en NGO.

Læs mere

MBA + ma i ansvarlig ledelse

Steinbeis Universität Berlin - Institute Corporate Responsibility Management
MA
Deltids-MBA
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Dobbelt Degree Program: MA i Responsible Management kombineret med MBA

Læs mere