MBASTUDIES

Fjernundervisning MBA i New Zealand - MBA -uddannelser i New Zealand MBA

En Master of Business Administration (MBA) tildeles studerende, der afslutter et program for undersøgelse, der udforsker forskellige aspekter af erhvervslivet, herunder markedsføring, finansiering, regnskab, og menneskelige ressourcer. Det er både en professionel og terminal grad.

En Master of Business Administration eller MBA er en to-årig kandidatniveau grad, at enkeltpersoner kan forfølge efter at tjene en bachelor. Optjening en MBA kan hjælpe kandidater får den vigtige viden, færdigheder og erfaring, de har brug for at starte en karriere i virksomhedernes verden.

 

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

New Zealand er en ø land i det sydvestlige Stillehav. Landet geografisk omfatter to vigtigste landmasser - at i nord og syd øerne - og mange mindre øer. Oversøiske studerende har brug for at have en studerende visum og et rimeligt niveau for kontanter til at bruge for at kunne foretage et studium ved en New Zealand baseret uddannelsesinstitution. New Zealand uddannelsesinstitutioner vil informere de relevante udlændingemyndigheder hvis en studerende ophører med at deltage i deres indskrevne kurser, som derefter kan suspendere eller annullere denne elev 's visum. Uddannelsesinstitutioner ofte også udveksle denne tilmelding og fremmøde data elektronisk med andre offentlige instanser med ansvar for at yde studentermedhjælp.

Fjernundervisning MBA i New Zealand - Tag din Fjernundervisning MBA i New Zealand. Alle Fjernundervisning MBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

6 Resultater i MBA, New Zealand, Fjernundervisning Filter

Master Of Business Administration - MBA

The University of Waikato
New Zealand, Hamilton + 1 Mere
MBA
01 Mar 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Waikato MBA er en meget praktisk ledelseskvalifikation i verdensklasse. Det er designet til at udruste nye ledere og ledere med de færdigheder og kapacitet til at være trailbl ...

Læs mere

Cand.merc

Massey Business School
New Zealand, Palmerston North + 2 Mere
MBA
Oktober 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet
Online

Massey University's Master of Business Administration (MBA) er unik i New Zealand - den eneste MBA med specialiseringer, og der er mulighed for at studere som en fuld tid elle ...

Læs mere

Torrens University Australia
Australien, Sydney + 7 Mere
MBA
Februar 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet
Online

Senior Product Manager Chefkonsulent Senior Product Manager Business Development Manager Direktør for Sales CEO

Læs mere

Cand.merc

Auckland Institute of Studies
New Zealand, Auckland
MBA
Marts 2020
<
Fuldtid
<
18 måneder
Engelsk
på universitet

Master of Business Administration (MBA) grad er den mest internationalt anerkendte erhvervskvalifikation i verden i dag.

Læs mere

Master of Business Administration (MBA)

AUT Business School
New Zealand, Auckland
MBA
Marts 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12 måneder
Engelsk
på universitet

Den AUT MBA tilbydes på AUT Business School i hjertet af Auckland by. Programmet er designet til at give dig maksimal fleksibilitet til at passe med dine faglige og personlige ...

Læs mere

Master of Business Administration

Wellington School of Business and Government
New Zealand, Wellington
MBA
Marts 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
5 semestre
Engelsk
på universitet

Forbedre din præstation som leder og leder med et bredt, globalt anerkendt MBA-program, du kan studere, mens du arbejder.

Læs mere