MBASTUDIES

Fjernundervisning MBA i New Zealand - MBA -uddannelser i New Zealand MBA

Studerende ofte spekulerer på, om deres beslutning om at træde ud af virksomhedernes verden og slå ind på en dyr MBA var klog. Indtil for nylig var den sværeste del af en MBA blive accepteret af en top business school. Under en MBA var svarende til mellem to og et halvt og fire år ekstra bedømmelse oplevelse. Det er i tider som disse, at du indser den sande værdi af en MBA.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

New Zealand er et land med fantastisk og mangfoldigt naturlige skønhed. Kiwi er ikke kun en af ​​de nationale symboler - de andre er sølv bregne blade og Koru - men også navnet newzealænderne normalt kalder sig selv. Oversøiske studerende bliver nødt til at betale fuld studieafgift og deres egne leveomkostninger mens han studerede på en New Zealand institution.

Fjernundervisning MBA i New Zealand - Tag din Fjernundervisning MBA i New Zealand. Alle Fjernundervisning MBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

3 Resultater i Kandidat, New Zealand, Fjernundervisning Filter

Online MBA

Massey Business School
MBA
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
Online

The Massey MBA focuses on giving you the skills to lead with integrity. You will develop your strategic thinking skills, problem analysis and solving, technology and cultural ...

Læs mere

Torrens University Australia
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet
Online

Senior Product Manager Chefkonsulent Senior Product Manager Business Development Manager Direktør for Sales CEO

Læs mere

Cand.merc

Massey Business School
Deltids-MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet
Online

Massey University's Master of Business Administration (MBA) er unik i New Zealand - den eneste MBA med specialiseringer, og der er mulighed for at studere som en fuld tid elle ...

Læs mere