Filter
MBA
New Zealand Studietype: alle Hastighed: alle

MBA i New Zealand. Kig efter MBA-programmer i New Zealand

New Zealand byder på høj kvalitet MBA-programmer, der tiltrækker mange virksomheder og fagfolk fra hele verden. Tjen din MBA i New Zealand blandt de fantastiske naturlige skønhed og venlige, imødekommende, multikulturelle mennesker, der gør en MBA i New Zealand et valg for mange internationale studerende.

MBA i New Zealand byder på et højt respekteret uddannelse, der omfatter virksomheder teori og praktisk anvendelse, strategisk og kritisk tænkning, og et solidt forretningsgrundlag, der forbereder kandidater til en stor karriere i den offentlige og private sektor, såvel som i små virksomheder og multi-nationale selskaber . Med en MBA i New Zealand, kan de studerende specialisere sig inden for områder som regnskab, marketing, ledelse, eller informationsteknologi, og er mentor af top-notch fakultet.

En MBA New Zealand program kan være det næste skridt du skal tage for at opfylde dine faglige og uddannelsesmæssige mål. Tag et kig på programmet beskrivelser nedenfor, og se om du finde MBA i New Zealand, der passer dine behov bedst!

Læs mere Minimer
MBA
Andre studiemuligheder Oceanien

resultater fundet

Auckland Institute of Studies

Master of Business Administration (MBA) grad er den mest internationalt anerkendte erhvervskvalifikation i verden i dag. ... [+]

Master of Business Administration (MBA) grad er den mest internationalt anerkendte erhvervskvalifikation i verden i dag. Det er en professionel grad i business management baseret på et praktisk program med teoretisk, anvendt og forskning underbygger. Det dækker en række forretningsdiscipliner, der danner basis for beslutningstagning.

AIS MBA tilbyder specialiseringer i:

International forretningFinansiereMarketingOperationer og Logistik

MBA har også tre alternative Pathways :

27 moduler og en to-måneders feltstudie25 moduler og et tre måneders praktik20 moduler og en seks måneders afhandling

Det udfordrende fem-trins program gør betydelige krav til tiden for at nå den krævede standard.... [-]

New Zealand Auckland
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington, Business School

Forbedre din præstation som leder og leder med et bredt, globalt anerkendt MBA-program, du kan studere, mens du arbejder. ... [+]

Forbedre din præstation som leder og leder med et bredt, globalt anerkendt MBA-program, du kan studere, mens du arbejder.

Tag din karriere til det næste niveau

Baseret i Victoria University's School of Management, New Zealands hovedstad MBA tilbyder et bredt fundament i moderne forretningsadministration og ledelse.

Du vil mestre værktøjer og modeller, der forbedrer strategisk tænkning, beslutningstagning og ledelse gennem en familie af professionelle programmer, der giver dig mulighed for at vælge den kvalifikation, der passer.

29%: Andel af MBA'er ansat på eller over bestyrelsen inden for seks til ti års eksamen. Forening af MBAs Karriereundersøgelse, 2010 Lær af akademiske og professionelle ledere og bygg kraftfulde netværk med dine medstuderende. Du udvikler praktiske færdigheder, som du straks kan bruge i dit professionelle liv. Du får mulighed for at fokusere på områder af interesse for at maksimere fordelene ved din karriere.... [-]

New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
5 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
AUT Business School

Den AUT MBA tilbydes på AUT Business School i hjertet af Auckland by. Programmet er designet til at give dig maksimal fleksibilitet til at passe med dine faglige og perso ... [+]

AUT 's Master of Business Administration (MBA)

&nbsp

Den AUT MBA tilbydes på AUT Business School i hjertet af Auckland by. Programmet er designet til at give dig maksimal fleksibilitet til at passe med dine faglige og personlige forpligtelser. Dette omfatter efter-timers klasser, papirer udbydes i korte, intensive blokke og seks indtag om året.

Er MBA for mig?

&nbsp

MBA er for professionelle der ønsker at generelt eller divisionsledelsen eller administrerende direktører stillinger - dem, der ønsker at omdanne deres karriere og være på forkant med virksomheden leadership.We fokus på at producere kandidater, der har indflydelse og tilføje umiddelbar værdi til deres organisation gennem lede og styre i et udfordrende miljø.... [-]

New Zealand Auckland
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington

Certifikat, Postgraduate Diploma eller Master of Business Administration - Vælg kvalifikation med adgangskrav, tidsforpligtelse og karrierefordele, der passer til dig. ... [+]

Tag din karriere til næste niveau

Certifikat, Postgraduate Diploma eller Master of Business Administration - Vælg kvalifikation med adgangskrav, tidsforpligtelse og karrierefordele, der passer til dig.

Du vil mestre værktøjer og modeller, der forbedrer strategisk tænkning, beslutningstagning og ledelse gennem en familie af professionelle programmer, der giver dig mulighed for at vælge den kvalifikation, der passer.

Lær af akademiske og professionelle ledere og bygg stærke netværk med dine medstuderende. Du udvikler praktiske færdigheder, som du straks kan bruge i dit professionelle liv. Du får mulighed for at fokusere på områder af interesse for at maksimere fordelene ved din karriere.... [-]

New Zealand Wellington
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
16 - 30 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Massey Business School

Massey University's Master of Business Administration (MBA) er unik i New Zealand - den eneste MBA med specialiseringer, og der er mulighed for at studere som en fuld tid ... [+]

En unik, personlig kvalifikation

Massey University's Master of Business Administration (MBA) er unik i New Zealand - den eneste MBA med specialiseringer, og der er mulighed for at studere som en fuld tid eller online mulighed.

Hvordan er det?

Massey University Master of Business Administration (MBA) giver dig den unikke evne til at vælge, hvornår og hvor du studerer.

Et års fuldtids- eller afstandsoptioner

Vi tilbyder muligheder for at opnå en MBA ved at studere heltid i et år eller studere helt efter distance (online studie) over en længere periode. Det betyder, at denne grad kan udfyldes af dem, der arbejder i New Zealand eller bor uden for New Zealand.

Tag det næste skridt i din karriere, før... [-]
New Zealand Auckland
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Waikato MBA er en meget praktisk verdensklasse managementkvalifikation. Det er designet til at udstyre emerging leaders og ledere med færdigheder og kapacitet til at være ... [+]

Waikato MBA er en meget praktisk verdensklasse managementkvalifikation. Det er designet til at udstyre emerging leaders og ledere med færdigheder og kapacitet til at være trailblazers, der kan klare tvetydighed, kompleksitet og det konstant skiftende forretningsmiljø.

Waikato Management School er forpligtet til at udvikle innovative og etiske virksomhedsledere, der støttes af en business school, der er fokuseret på førsteklasses forskning i ledende gennem innovation og ansvarlig ledelse.

Den viden og erfaring, som vores deltagere bringer ind i klasseværelset, er højt værdsat. Vi erkender dette, og vi har bygget et program, der vil inspirere, uddanne og omdanne vores MBA-kandidater. Der lægges stor vægt på aktionslæring, og denne stil af anvendt læring sikrer den praktiske anvendelse af teori og giver et øjeblikkeligt afkast af investeringen.... [-]

New Zealand Hamilton
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk