22 MBA Programmer i Mellemamerika og Caribien for 2024

MBA Programmer i Mellemamerika og Caribien for 2024Filter
    • Willemstad, Curaçao

    Fuldtid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Tilbydes i samarbejde med EUCLID, EULER online master i overvågning og evaluering er den eneste kandidatuddannelse, der tilbydes af en institution, der selv er en mellemstatslig traktatbaseret institution (EUCLID).

    • London, Det Forenede Kongerige
    • Ragusa, Italien
    • + 1 more

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk, Italiensk

    Vores MBA-program er designet til at gøre det muligt for ledere, professionelle, iværksættere, administrerende direktører, direktører og virksomhedsejere at certificere deres færdigheder inden for forretningsadministration og international ledelse inden for alle forretningsgrene.

    • The Valley, Anguilla

    Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Skab dit eget skræddersyede MBA-program, der er specifikt tilpasset dine behov. Custom MBA er det ideelle studieprogram for dig til at erhverve de nøjagtige færdigheder, du har brug for for at fremme din professionelle karriere.

    • Aguadilla Pueblo, Puerto Rico
    • Bajadero, Puerto Rico
    • + 6 more

    Fuldtid

    2 år

    Fjernundervisning, På campus

    Spanish

    Studieordningen for Kandidatuddannelse i Business Administration har til formål at give en bred base og en solid forberedelse i ledelse og organisering af forretningsaktiviteter. Derudover programmet giver eleverne en mulighed for at specialisere sig i en af ​​de mange funktionelle områder af denne disciplin: regnskab, finans, Human Resources, Industrial Management, Marketing, og Ledelses Information Systems.

    • Panama City, Panama
    • Shanghai, Kina
    • + 4 more

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    Spanish

    MBA - Master's Degree in Administration er en lærerig oplevelse, der vil transformere din professionelle karriere og udvide din udviklingshorisont.

    • New Orleans, LA, USA
    • Kingston, Jamaica

    Deltid

    På campus

    Engelsk

    UNO Executive MBA-program tilbyder en Master of Business Administration grad akkrediteret af den sydlige Sammenslutningen af ​​skoler og skoler (SACS) og den amerikanske Assembly of Collegiate Schools of Business (AACSB).

    • Guatemala City, Guatemala

    Fuldtid

    18 Måneder

    Blandet

    Spanish

    MBA er den universitetsgrad mest efterspurgte efter de professionelle profiler, der stræber efter at vokse på et konkurrencedygtigt og internationalt marked.

    • San Marcos, Nicaragua

    Fuldtid

    24 Måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Spanish, Engelsk

    Master in Business Administration (MBA) er et specialiseret program, der fremmer forretningsledelsesevner. Dette program forfølger en professionel transformation af ledere med tværfaglig viden og globalt perspektiv. Under oplevelsen vil de studerende have mulighed for at udvikle evner inden for beslutningstagning, driftsledelse, marketing, international forretning, regnskab, finans, økonomi, forskning og organisatorisk adfærd. Desuden har den mulighed for at udvikle specialiserede kompetencer gennem koncentrationerne.

    • Gurabo, Puerto Rico

    På campus

    Spanish

    Programmet giver de studerende de teoretiske og praktiske begreber forretningsledelse og administration med stærk vægt på økonomi baseret på casestudier og sammenhænge på en global og regional skala. Denne MBA i økonomi vil generelt forberede de studerende på økonomisk risikostyring og giver dig desuden mulighed for at studere økonomifirmaer, alt sammen med et globalt perspektiv. Vægten lægges på at udvikle viden om grundlæggende discipliner og færdigheder, der er nødvendige for at forstå og styre andre funktionelle og operationelle specialisters arbejde i forretningsmæssige eller kommercielle omgivelser.

    • San José, Costa Rica

    På campus

    Spanish

    Designet til folk, der ønsker at stræbe efter stillinger på niveauet for den generelle ledelse, generaldirektør eller administrerende direktør (administrerende direktør), hvis ansvar er at formulere strategiske planer, der er knyttet til forretningsmål eller bestyrelsens. Hans evne vil være at analysere det interne og eksterne miljø, der letter virksomhedens overgang i dets konkurrencemæssige miljø, skabe vellykkede strategier, omgive sig med de bedste sind i sit område og klare sig til folks fælles interesse.

    • Guatemala City, Guatemala

    Deltid

    Fjernundervisning

    Spanish

    En MBA (Master in Business Administration) er defineret som de mest avancerede studier fra et professionelt og akademisk perspektiv inden for forretningsførelse og administration. Forretningsmiljøets udfordringer kræver fagfolk, der er i stand til at skabe og styre virksomheder af alle slags på nationalt og internationalt niveau.

    • Carolina, Puerto Rico

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    På campus

    Spanish

    Master i Business Administration in Management udvikler lederevner, der er nødvendige for at styre nye ventures eller komplekse, etablerede organisationer. Uddannelsen omfatter strategisk ledelse, samt entreprenøriel ledelse af ressourcer og mennesker i organisationer lokalt og internationalt.

    • San Juan, Puerto Rico

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    På campus

    Spanish

    Kurserne i programmet NU er kendetegnet ved deres dynamik ved at fremme deltagelse fra den voksne, der bringer og deler deres oplevelser.

    • Gurabo, Puerto Rico

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    På campus

    Spanish

    Project Management er anvendelse af viden, færdigheder, værktøjer og teknikker med det formål at imødekomme forventningerne til et projekt og opnå som en fordel at øge effektiviteten af mennesker, virksomheder og lande i en verden af accelererede ændringer.

    • Garita District, Alajuela, Costa Rica

    Fuldtid

    15 Måneder

    På campus

    Engelsk

    MBA Global Perspective fokuserer på at levere de nødvendige værktøjer til studerende, der kræver omfattende træning på forskellige ledelsesområder. Det giver eleverne mulighed for at forfine deres ledelseserfaring ved at konsolidere den med studieområderne i programmet.