MBASTUDIES

Medieledelse programmer. Søg efter den bedste MBA-programmer her

En Master of Business Administration grad er det næste skridt i din business uddannelse. Det kan afsluttes efter opnåelse af en bachelorgrad i dit valgte fokusområde. En MBA kan forsikre potentielle arbejdsgivere om, at du har nået en fuld forståelse af emnet.

Hvad er en MBA i Media Management? Verden drejer sig om medier på mange måder. Kursusarbejde i denne grad kan fremme din forståelse af, hvordan du når din målgruppe sammen med at instruere, hvordan man styrer de mennesker og processer, som du arbejder med, så effektivt som muligt at nå målgruppen. Der er mange faktorer, der kan være omfattet af medieforvaltningsundersøgelser, herunder etik, marketing, lov, samfundsvidenskab og meget mere.

En MBA i Media Management bærer med det mange fordele, nogle specifikke for branchen og nogle gældende i alle områder af dit liv. Du vil sandsynligvis lære den bedste måde at udnytte forskellige medieformater til at nå en bestemt demografisk, tidsstyring og sociale færdigheder.

Omkostningerne ved et program som denne vil variere alt efter institutionen og det område, hvor det ligger. Nogle programmer koster mere end andre. Du kan lære mere om bekostning af det program, du gerne vil tilmelde dig, ved at kontakte din skole direkte.

Karriere i medieforvaltning spænder over hele branchens længde og når endda uden for det. Du kan vælge at arbejde som direktør for operationer i et mediaudtag eller som leder af menneskelige ressourcer eller personale. Du kan vælge at gå ind på uddannelsesområdet som universitetsprofessor for medieforvaltning. Alternativt kan du arbejde i medierne selv som forfatter eller redaktør.

Skoler rundt om i verden byder på programmer som denne, både online og i en klasseværelse. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

3 Resultater i Medieledelse Filter

MBA i Global Fashion Media

IFA Paris
Global MBA
Okt 2020
<
Fuldtid
<
15 måneder
Engelsk
på universitet

For dem, der er interesserede i en fremtidig karriere i dette meget innovative område, der kræver nye tilgange og tværfaglige færdigheder, er dette unikke kursus rettet mod at ...

Læs mere

Executive Master i medier og kommunikation ledelse

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
EMBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12 måneder
Engelsk
Online

Denne Executive Master (EMBA) i Medier og Kommunikation Ledelse Uddannelsen er ideel til studerende, der arbejdede direkte efter gymnasiet i mindst 5 år i en ledende stilling ...

Læs mere

Media Management mba

Europe de COM
MBA
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Fransk
på universitet

Deltagerne deltage i MBA-program med personlige og faglige kompetencer, samt en række forventninger. Som sådan MBA-program tilbyder supplerende uddannelse inden for forskellig ...

Læs mere