close

Filtre

Se resultater

Markedsføring Philadelphia - Markedsføring-uddannelser i Philadelphia Markedsføring, Philadelphia

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden. Marketing undersøgelser kan hjælpe eleverne til at blive professionelle i branchen, lære dem at hjælpe virksomheder med succes fremme og sælge produkter troede bruge… Læs mere

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden.

Marketing undersøgelser kan hjælpe eleverne til at blive professionelle i branchen, lære dem at hjælpe virksomheder med succes fremme og sælge produkter troede brugen af ​​marketingstrategier, trendanalyse, forskning og prissætning.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Philadelphia er den største by Pennsylvania stat. Sammen med videregående uddannelser, byen er kendt for kunst og kultur. På østkysten, er Philadelphia den anden mest elev koncentreret by.

Markedsføring Philadelphia - Tag din MBA i Philadelphia. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University of the Sciences in Philadelphia
Philadelphia, USA

USciences Pharmaceutical and Healthcare Business MBA er et specialiseret program med fokus på denne $ 4 billioner sektor i den amerikanske økonomi. Programmet forbereder kandi ... +

USciences Pharmaceutical and Healthcare Business MBA er et specialiseret program med fokus på denne $ 4 billioner sektor i den amerikanske økonomi. Programmet forbereder kandidater til hurtigt at bevæge sig ind i eller gå videre inden for denne sektor. Vores resultater, målt to gange om året i en alumniundersøgelse, viser, at vi har en dokumenteret succes med at forberede kandidater til deres valgte karriere. -
MBA
Fuldtid
2 år
English
01 Sep 2020
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her