Management South Dakota, SD - Management-uddannelser i South Dakota, SD Management, South Dakota, SD

Management South Dakota, SD - Management-uddannelser i South Dakota, SD Management, South Dakota, SD

Management

En Master of Business Administration (MBA) er en professionel grad givet til dem, der studerer business management på en business school. Forskellige former for analyse og strategi er dækket, herunder drift, markedsføring, finansiering og regnskab.

USA er stadig verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteter i USA dominere verden placeringer og landet tilbyder også en bred vifte af spændende studie steder. State University systemer er delvist subsidieret af delstatsregeringer, og kan have mange campusser spredt rundt om i staten, med hundredtusindvis af studerende.

South Dakota er en stat, der er en blanding af øst og vest. Uden for de store byer South Dakota har betagende seværdigheder og attraktioner. South Dakota er også hjemsted for mange højest rangerede universiteter, så godt.

Management South Dakota, SD - Tag din MBA i South Dakota, SD. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

MBA I Applied Management

Black Hills State University
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 USA Rapid City Spearfish + 1 mere

Den MBA fra Black Hills State University kan være den perfekte program for dig. Med en lille elev-til-lærer ratio og klasser, der er bygget med arbejder fagfolk i tankerne, vil du få personlig uddannelse, som de fleste universiteter ikke tilbyder. MBA-program ... [+]

MBA i Applied Management

Er du interesseret i at fremme din karriere eller eventuelt gøre karriere flytte? MBA fra Black Hills State University kan være den perfekte program for dig. Med en lille elev-til-lærer ratio og klasser, der er bygget med arbejder fagfolk i tankerne, vil du få personlig uddannelse, som de fleste universiteter ikke tilbyder. MBA-program på Black Hills State University tilbyder ansigt-til-ansigt klasser, der undervises i på University Center i Rapid City. Dette program kræver, at 36 point være afsluttet før eksamen. Disse kurser opbygge et stærkt fundament af administrative kvalifikationer, der kan bruges til at løse fremtidige udfordringer og muligheder i erhvervslivet. Disse kurser bliver undervist af erfarne fakultet, der har virkelige verden erfaring og forretningsforbindelser, der vil hjælpe guide dig til det næste niveau i din karriere. Kurserne bliver undervist i en erfaringsbaseret læringsstil, der fremmer en bedre forståelse af pensum. Slutstenen projekt for dette program, giver dig mulighed for at praktisere de teorier, du har lært i en reel forretning miljø. BHSU s MBA-program bygger også relationer med lokale virksomheder, der kan fremme den fremtidige karrieremuligheder. Hvis du er interesseret i at overføre på Black Hills State University i alt seks point kan overføres fra en anden akkrediteret MBA-program med godkendelse fra MBA koordinator. Alle organisationer, offentlige eller private, har brug for kvalificerede fagfolk. Optjening din MBA i Applied Management giver dig mulighed for at tilegne sig nye færdigheder og forbedre din omsættelighed i et konkurrencepræget arbejdsmarked. Din MBA i Applied Management:... [-]