Management i Rusland - Management-uddannelser i Rusland

Management i Rusland - Tag din Management uddannelse i Rusland

Management

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden.

Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres hovedsageligt af staten og er reguleret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab. I Rusland, tager det omkring 70% af uddannelsen tid til kontakt lektioner med en lærer, resten 30% af arbejdsbyrden helliget den uafhængige undersøgelse af materialet.

Management i Rusland. Tag din Management i Rusland. Få alle Management program info, spare tid og kontakte skolen i Rusland her!

Læs mere

Mba Program - Intellektuel Ejendomsadministration

International University in Moscow IUM
på universitet Fuldtid Deltid 2 år March 2018 Rusland Moskva + 1 mere

Intellektuel ejendomsadministration (IPM) er en af ​​nøglefaktorerne for moderne innovationspolitik og konkurrenceevne på nationalt, regionalt, industrielt og virksomhedsniveau. Programmet er designet [+]

MBA-program - Intellectual Property Management

Intellektuel ejendomsadministration (IPM) er en af ​​nøglefaktorerne for moderne innovationspolitik og konkurrenceevne på nationalt, regionalt, industrielt og virksomhedsniveau. Programmet er designet i samarbejde med det republikanske forskningsinstitut for intellektuel ejendomsret (RNIIS) den førende russiske ekspertinstitution på dette område med brede internationale forbindelser. Det nye MBA-program er designet til at øge de professionelle kvaliteter af topschweferne med ansvar for innovation og udvikling samt at øge deres viden inden for intellektuel ejendomsform (IP) dannelse, erhvervelse, vurdering, rettigheder og deres retlige beskyttelse.... [-]