Management i Mauritius - Management-uddannelser i Mauritius

Management i Mauritius - Tag din Management uddannelse i Mauritius

Management

MBA er langt og væk den mest succesfulde grad af det 20. århundrede. Kig på de amerikanske statistikker. Den første grad blev ikke givet ud, indtil 1900-tallet. Ved udgangen af ​​det 20. århundrede havde en markedsandel på 27% af alle graduate grader givet ud.

Mauritius, officielt Republikken Mauritius er en østat i Det Indiske Ocean omkring 2.000 kilometer fra den sydøstlige kyst af det afrikanske kontinent.

Management i Mauritius. Tag din Management i Mauritius. Få alle Management program info, spare tid og kontakte skolen i Mauritius her!

Læs mere

MBA in Management Information Systems

Unicaf University
Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid September 2018 Mauritius Port Louis

[+]

Online og gennem Understøttet Open Learning

Adgangskrav Regelmæssig optagelse på en kandidatuddannelse forudsætter en akkrediteret bachelorgrad Ansøgere med en akkrediteret kandidatuddannelse vil også blive overvejet for indrejse HND Relevante holdere med god relevant erhvervserfaring (post graduering) kan overvejes til indrejse [-]

MBA in Management

Unicaf University
Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid September 2018 Mauritius Port Louis

[+]

Online og gennem Understøttet Open Learning

Adgangskrav Regelmæssig optagelse på en kandidatuddannelse forudsætter en akkrediteret bachelorgrad Ansøgere med en akkrediteret kandidatuddannelse vil også blive overvejet for indrejse HND Relevante holdere med god relevant erhvervserfaring (post graduering) kan overvejes til indrejse Engelskkundskaber (hvis bachelorgrad ikke blev undervist på engelsk) Opdateret CV En embedsmand anbefaling (enten Akademisk eller Business) Personlig erklæring (minimum 500 ord) [-]