MBA/kandidat i sundhed programmer, Søg efter den bedste MBA-programmer her!

MBA/kandidat i sundhed programmer. Søg efter den bedste MBA-programmer her

MBA/kandidat i sundhed

Erhvervelse af en dobbelt grad i MBA / Master i Sundhed er en glimrende start på en karriere styre sundhedspersonale eller medicinske faciliteter. Ikke alene har disse prestigefyldte grader forberede dig til at gå videre i den spændende verden af sundhedsydelser, men de kan også hjælpe dig med at opnå en højere position med en betydelig lønforhøjelse.

En dobbelt grad: MBA / Master i Sundhed er et glimrende program til at arbejde i sundhedssektoren, der ønsker at videreudvikle deres lederevner og business talenter. Kandidater med denne respekterede dobbelte grad er i stand til at styre og forme den spændende fremtid sundheds-industrien med deres anvendt viden og kunnen i både erhvervslivet og sundhedssektoren.Business-minded sundhedspersonale er bydende nødvendigt for at køre succesrige hospitaler, hospice, plejehjem, udbyder netværk, og forsikringsselskaber, og disse konkurrencedygtige programmer bidrage til at forme den fremtidige ledere af sundhed industrien.

Ved at tilmelde dig i denne dobbelte Uddannelsen, er du i stand til at lære fra både medicinske eksperter og business strateger. Denne unikke struktur læring giver et godt afrundet uddannelse i mindre kredit tid, end det ville have taget for at tjene din MBA og Master i Health separat.

Der er mange internationale universiteter, der udbyder disse intense og målrettede programmer og omkostninger varierer meget blandt de enkelte enestående institution. Før indskrive i enhver pædagogisk facilitet, skal du sørge for at forhøre sig om alle gebyrer, der kræves for graduering.

Kandidater, der har tjent både en MBA og en Master i Health er i stand til at erhverve høj-drevne karriere på hospitalet administration og ledelse. Disse imponerende elever kan også gå på at tjene arbejdspladser på udøvende niveau på mange klinikker, laboratorier, forsikringsselskaber og andre udestående sundhedsfaciliteter.

 

Valg af dit enestående dobbelte Uddannelsen er let som så mange universiteter tilbyde konkurrencedygtige programmer verden over. For studerende, der ønsker at fortsætte deres nuværende daglige rutine, er til rådighed til at passe uddannelse ind i deres travle liv online klasser. Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Læs mere

Cand.merc. Mastergrad I Sygepleje Lederskab I Sundhedssystemer (bro)

Grand Canyon University
Online Deltid September 2018 USA USA Online

Grand Canyon University (GCU) Bridge (Master of Business Administration og Master of Science i sygepleje lederskab i sundhedssystemer) er designet til at give både for erfarne sygeplejersker, der har opnået en bachelorgrad uden for sygepleje, men lyst til at gå videre til en masterniveau grad inden for sygepleje. Dette MSN-bride-program broerer kløften, så du kan nå din ønskede MSN-grad. [+]

Udbudt af: College of Nursing and Health Care Professions

Oversigt

Bring business innovation til patient-fokuseret excellence

Sundhedsvæsenets ledere i dagens konkurrencedygtige marked har brug for forretningskendskab ud over sygepleje kompetencer. Grand Canyon University (GCU) Bridge (Master of Business Administration og Master of Science i sygepleje lederskab i sundhedssystemer) er designet til at give både for erfarne sygeplejersker, der har opnået en bachelorgrad uden for sygepleje, men lyst til at gå videre til en masterniveau grad inden for sygepleje. Dette MSN-bride-program broerer kløften, så du kan nå din ønskede MSN-grad.

Hvad vil du lære

Gennem dette MSN og MBA bro program, vil du kritisk undersøge grundlaget for avanceret sygepleje praksis og ledelse. Det betyder at deltage i seks kandidatniveau kurser, der bygger din:... [-]


Dual Msn / MBA - Master Of Business Administration Og Master Of Science I Sygepleje

Seidman College of Business, Grand Valley State University
på universitet Fuldtid September 2018 USA Grand Rapids

Den kombinerede MSN / MBA er designet til at forberede kandidat sygeplejersker til professionelle muligheder i hede pleje leveringssystemer [+]

Seidman College of Business og Kirkhof College of Nursing tilbyde en kombineret Master of Business Administration og Master of Science i Sygepleje (MSN / MBA). Personer, der ønsker denne grad skal opfylde kravene adgangskrav for begge skoler med den undtagelse, at tilfredsstillende resultater på kun Graduate Record eksamen (GRE), snarere end GMAT, er påkrævet. Ansøgere til MSN / MBA kan blive optaget på det fælles program eller til enten MSN eller MBA afhængigt af den enkelte kollegium optagelse udvalg gennemgang og beslutning. Den kombinerede MSN / MBA er designet til at forberede kandidat sygeplejersker til professionelle muligheder i hede pleje leveringssystemer.

Master of Science i Sygepleje / Master of Business Administration Program... [-]