MBA/kandidat i finans programmer, Søg efter den bedste MBA-programmer her!

MBA/kandidat i finans programmer. Søg efter den bedste MBA-programmer her

MBA/kandidat i finans

Mange universiteter over hele verden tilbyde den dobbelte grad: MBA / MSc i Finance program, som giver ph.d. kandidater til at forfølge begge grader samtidigt. Den dobbelte grad mulighed er perfekt for personer, der ønsker en bred erhvervsmæssig uddannelse med et stort fokus på emner relateret til finansiering.

En MBA-grad vil dække alle grundlæggende elementer i et akademisk niveau business program, herunder økonomi, lederevner, regnskab, ledelse og globale studier. En Master of Science grad i Finance vil dykke ned i omfattende business finanser. Kursusaktiviteter omfatter typisk beregningsmæssige og corporate finance, finansieringsteknik, private equity-strategi, og virksomhedsøkonomi.

Dobbelt grad programmer er designet til at blande de to grader.Ofte vil nogle af de krævede kurser for de enkelte MBA og MSc i Finance grad overlapper hinanden, og de studerende kan tjene kursus kreditter, der gælder for begge grader. Denne tilgang til de videregående uddannelser er designet til at lade graduate kandidater fremskridt gennem programmerne hurtigere og til lavere omkostninger.

Undervisningen for at deltage dobbelte programmer kan variere betydeligt fra den ene universitet til det næste. Det anbefales, at potentielle kandidater sammenligne flere potentielle skoler og analysere omkostningerne før anvendelse. Graduate kandidater skal deltage i den skole, der er den bedste pasform.

Arbejdsgivere ofte se positivt på job kandidater med flere gældende grader i deres felt. Kandidater ofte med held blevet finansanalytikere, finansielle ledere, finansielle tjenesteydelser salgsagenter, personlige finansielle rådgivere og finansielle censorer.Derudover kandidater har ofte mulighed for at vælge en arbejdsgiver, der er en god udsigt på grund af påvist ekspertise inden for finansiering foruden demonstreret viden om erhvervslivet nøgletal.

 

Hvis du har været tanker om at få en ph.d.-grad i business administration, men du gerne vil opnå betydelige yderligere kursusaktiviteter i finansiering, kan en dobbelt grad program være den bedste pasform. I mange tilfælde personer foretrækker at tilmelde sig en online grad program for øget bekvemmelighed og adgang til klasser. Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Læs mere
I øjeblikket ingen programmer til at vise under MBA MBA/kandidat i finans. Prøv vores kategori MBA i stedet.

or search for similar programs here