Filter
MBA
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Miljøvidenskab programmer. Søg efter den bedste MBA-programmer her

Når de fleste mennesker tænker på en person med en MBA, ideen om en virksomhed hærdet, grov kommer til at tænke; Men der er mere til området for business administration end sorte jakkesæt og korte sager. Er du spekulerer på, "Hvad er en MBA i miljøet?" Du ønsker måske at overveje denne givende mulighed.

Som verden bliver mere miljømæssigt forsigtige, er store virksomheder gør skiftet for at spare energi, udbrede kendskabet blandt kunder og medarbejdere, og etablere grønne forretningsmetoder. En MBA i Miljø-program er designet til at uddanne sine deltagere om miljøpolitik og lære dem at integrere denne viden til den professionelle verden. Dette omfatter oprettelse af politikker for organisationer, uddanne andre om deres grønne effekt og hjælpe med at etablere og fremme miljøvenlige forretningsmetoder.

Fordi der er en stærk tilskyndelse i den professionelle verden for at øge miljøbevidstheden, jobmarkedet er godt for nogen at forfølge denne grad. Men for mange den viden, at de arbejder på at gøre verden til et bedre sted er den største motivation.

Selv om omkostningerne ved at gå i skole varierer fra institution, er der mange flere muligheder til rådighed i dag, end der engang var. Det var ikke længe siden, at forfølge en MBA betød at sætte din karriere på hold, og gå tilbage til skolen for to til fire år. Ikke blot var det en skræmmende tanke, var det også en dyr en; Men med væksten i online kandidatuddannelser i dag, kan man gå tilbage til skolen. De fleste online institutioner tilbyder overkommelige, fleksible klasser specielt designet til elever, der har yderligere forpligtelser uden for skolen.

Der er mange job til rådighed for mennesker, der opnår en MBA i Miljø. Mest for nylig, er store virksomheder på udkig efter miljøledere at etablere og fremme politikker miljøbevidsthed. Andre karriere muligheder omfatter arbejder for non-profit organisationer, der tjener som projektledere, eller arbejder i regeringen.

 

Studerende interesseret i at forfølge en grad online bør begynde med at udforske vores hjemmeside og forske i de programmer, vi tilbyder. Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Læs mere Minimer

1 Resultater i Miljøvidenskab

Renewables Academy AG (RENAC)

Online mastergraden MBA Renewables giver en Master of Business Administration med fokus på vedvarende energi og energieffektivitet. ... [+]

Beuth University of Applied Sciences Berlin og Renewables Academy (RENAC) tilbyder i fællesskab det første fjernundervisningsprogram med chancen for at opnå en cand.merc.-grad, der fokuserer på vedvarende energi og energieffektivitet - MBA Renewables.

Programmet kombinerer økonomisk, teknisk, juridisk, politisk og organisatorisk viden skræddersyet til vedvarende energi og energieffektivitetsindustrier. Takket være den holistiske tilgang får eleverne et overblik over og forstå:

forskellige RE teknologier og deres applikationer og fordeleinternationale energipolitikkerstøtte mekanismer til grønne energiteknologierhvordan man bruger disse teknologier rentabelt i industrien... [-]
Tyskland Berlin
Oktober 2020
Engelsk
Deltid
5 semestre
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk