MBA i markedsføring og salg programmer, Søg efter den bedste MBA-programmer her!

MBA i markedsføring og salg programmer. Søg efter den bedste MBA-programmer her

MBA i markedsføring og salg

Markedsføring og salg er to nært beslægtede felter, der, når de kombineres korrekt, kan hjælpe en virksomhed dominerer sin branche. Forståelse forbrugernes adfærd og effektivt målrette og lukke salget er nøglen til en virksomheds succes. Ligeledes studerende, der tjener en kandidatgrad i dette område blive en konkurrencedygtig kandidat i en spirende felt.

Så hvad er en MBA i Marketing og Salg? Det er en grad, der skærper en studerendes færdigheder, når det kommer til strategi og grundlæggende forretningsmæssige principper. Folk, der tager kurser på dette niveau får en chance for at dykke dybt ind i markedsføring udfordringer og lære om de seneste applikationer og teknologi, der anvendes på området. Ved afslutningen, har akademikere erhvervet færdigheder til at gennemføre kreativ markedsføring og dyrke deres salgstal.

Der er mange fordele ved at tjene en kandidatgrad, såsom at gøre dig selv mere salgbare til eftertragtede job. Derudover får eleverne til at dyrke deres evner, der deltager i kurser såsom regnskabsaflæggelse, innovation, etik, drift og dataanalyse.

Afhængigt af institutionen en studerende ønsker at deltage, kan omkostningerne for at tjene en MBA i salg og marketing variere. For dem på et budget med et ønske om at fremme deres uddannelse og lære mere om "Hvad er en MBA i Marketing og Salg?" Søge flere institutioner og sammenligne programmer og prissætning er en god idé.

Når en studerende tjener en master i markedsføring og salg, der er en række af karrieremuligheder til rådighed. Nogle mennesker går videre til ledelse og ledende stillinger, og nogle gain den know-how til at lancere deres egen virksomhed.Andre nyder at arbejde for internationale markedsføring af virksomheder i brand management, salg strategiplanlægning og public relations.

 

Gennem Kandidatguide programmer, er der muligheder for både on-campus og online-læring. Online kurser give de studerende fleksibilitet til at arbejde omkring beskæftigelse og travle hverdag. Derudover giver det de studerende adgang til klasser, når de ikke bor tæt nok til at deltage i en institution med en adgangsgivende uddannelse. Internet-baseret læring er en fantastisk måde at tjene en MBA i salg og marketing og forbedre din karriere. Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Læs mere

Master in Business Administration with Specialization in Marketing and Sales

Universidad Ana G. Méndez
på universitet Fuldtid February 2018 Puerto Rico Puerto Rico (US) Online

[+]

MBA i markedsføring og salg - Bedste MBA i markedsføring og salg. ADMINISTRATION oRGANISATIONER Teknologi og Information Management Marketing Management Managerial Finance * Services Marketing [-]

Mba I International Hotel Management Med Speciale I Salg Og E-marketing Management

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
på universitet Fuldtid 2 år February 2018 Schweiz Martigny

Denne specialisering gør det muligt for eleverne at identificere og tilpasse sig aktuelle tendenser, for at forudse nye, der bruger forskellige temaer: e-marketing, forhandlinger og reklamemeddelelser, ny medieadministration og sociale netværk ... Anvendes ikke kun til gæstfrihedsbranchen men også til turismen. [+]

MBA i International Hotel Management med speciale i Salg og e-Marketing Management • BRUSSELS (BELGIEN)

I de sidste ti år har ændringer i ny teknologi påvirket forbrugernes indkøbsvaner såvel som måden de ser mærker på. Gæstfrihed og turisme felter er ingen undtagelse fra denne regel, og hotel- og turismeledere skal tage et nyt kig på deres marketingstrategier, brandnavnsmål og distribution af deres produkter og tjenester gennem nutidens nye medier. Denne specialisering gør det muligt for eleverne at identificere og tilpasse sig aktuelle tendenser, for at forudse nye, der bruger forskellige temaer: e-marketing, forhandlinger og reklamemeddelelser, ny medieadministration og sociale netværk ... Anvendes ikke kun til gæstfrihedsbranchen men også til turismen.... [-]