MBA i international sundhedspleje programmer, Søg efter den bedste MBA-programmer her!

MBA i international sundhedspleje programmer. Søg efter den bedste MBA-programmer her

MBA i international sundhedspleje

En MBA er en kandidatgrad i business administration. Optjening man medregner tage generelle erhvervsrettede fag som økonomi, regnskab, ledelse, markedsføring, jura, informationsteknologi, og etik. En MBA i International Healthcare forbereder de studerende til en karriere i sundhedsvæsenet industrien.

Hvad er en MBA i International Healthcare? Dette program fokuserer på at udvikle iværksætterfærdigheder sundhedspleje ledere, der er udstyret med avanceret ekspertise og færdigheder til at imødekomme kravene fra et internationalt sundhedssektoren. Studerende vil udvikle en bred forståelse af interkulturelle problemstillinger, samt opbygge et netværk af internationale fagfolk, som de måske en dag udvikle globale sundhedssystemer og -systemer. Kandidater vil være i stand til at styre, planlægge og organisere pleje for ældre individer, samt beskæftige sig med naturkatastrofer, pandemier og krig.

Der er mange fordele for kandidater med en MBA i International Sundhed.Deres grad giver dem en konkurrencefordel på arbejdspladsen, og de kan kræve en højere løn. De er meget dygtige til at kommunikere og interagere med fagfolk og offentligheden, og de er i stand til at træffe hurtige beslutninger i lyset af udfordringer.

Som international grad, kan eleverne få deres uddannelse fra en bred vifte af skoler rundt om i verden. Omkostninger kan variere meget fra den ene universitet til et andet, så det er vigtigt at kontakte skolen direkte for at finde ud af, hvor meget det vil koste at tjene din MBA.

En MBA forbereder eleverne med vigtige forretningsmæssige viden, færdigheder og egenskaber, der hjælper dem let få beskæftigelse i en bred vifte af karrieremuligheder. Kandidater kan finde beskæftigelse i lægemidler, sundhedsteknologi industrier, hospitaler og i velgørende og hjælpeorganisationer.

Der er mange typer af MBA-programmer, som du kan vælge imellem, herunder deltid, fuld tid, fremskyndes, og fjernundervisning.Du kan begynde at forske det rigtige program til dit behov lige nu ved at få adgang vores store database. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

MBA International Sundhedspleje Ledelse

Frankfurt School of Finance & Management
på universitet Deltid 20 måneder October 2017 Tyskland Frankfurt am Main

Frankfurt School MBA i International Healthcare Management henvender sig til alle deltagere i sundhedsvæsenet værdikæde udbydere, betalere, tilsynsorganer samt leverandører. [+]

Som sundhedsindustrien bliver mere internationale, skal ledelsen have en global, praksis-orienteret uddannelse kombineret med stærke interkulturelle kompetencer.

Den MBA i International Healthcare Management er unik i sin undervisning og praktisk tilgang, der søger at transcendere de nationale grænser og måder at tænke på verdensplan. Den MBA-program i International Healthcare Management udvikler iværksætterområdet sundhedspleje ledere er udstyret med avancerede færdigheder og ekspertise til at mestre de udfordringer i en globaliseret sundhedssektoren.

Gennem boligområder moduler i udvalgte relevante steder i hele verden, vil programmet medlemmer identificere bedste praksis, udvikle en bred forståelse af interkulturelle spørgsmål og opbygge et internationalt netværk af fagfolk, der fører debatten i udviklingen af ​​det globale sundhedssektor.... [-]


Mba På Hospitalet Ledelse, Klinikker Og Kontorer

Grupo Tiradentes
på universitet Fuldtid 418 timer March 2018 Brasilien Aracaju

Lærere med teoretisk og praktisk erfaring i Health Management og dens detaljerne; Succes Cases studier med små, mellemstore og store organisationer; Infrastruktur kompatibel med standard krav i vores målgruppe; praktisk erfaring og tilstedeværelsen af ​​inviterede fagfolk i nogle moduler. [+]

Differential Course Lærere med teoretisk og praktisk erfaring i Health Management og dens detaljerne; Succes Cases studier med små, mellemstore og store organisationer; Infrastruktur kompatibel med standard krav i vores målgruppe; praktisk erfaring og tilstedeværelsen af ​​inviterede fagfolk i nogle moduler. MÅL Blandt de vigtigste mål for MBA, kan vi fremhæve: At give den nødvendige viden i ledelsespraksis, rettet til planlægning, udførelse og kontrol af aktiviteter i forbindelse med sundhedsinstitutioner. Stærke Elever med tekniske ledelsesværktøjer og skabe de nødvendige parametre for at behandle spørgsmål unikke for sundhedsøkonomi og dens konsekvenser. Direkte særlig vægt på kvalitet, revision og akkreditering i hospitaler, klinikker og kontorer. Dynamisk og innovativ måde TARGET Dette kursus henvender sig til fagfolk, der udfører opgaver i forbindelse med forvaltningen i sundhedssektoren institutioner, såsom læger, sygeplejersker, administratorer, økonomer og revisorer, der opererer i hospitaler, klinikker og / eller kontorer. METODE Kurset vil blive udviklet gennem forskellige undervisnings- / læring teknikker for at muliggøre aktiv deltagelse i opbygningen af ​​viden. Professor giver overvågning skole materiale. Vil blive brugt, efter arten og hensigtsmæssigheden af ​​hver disciplin, forskellige metoder såsom casestudier, spil og simulationer, konferencer, foredrag, seminarer, rettet studier, gruppearbejde, praktiske klasser i laboratorier, debatter og udvekslinger eksperimenter. [-]