MBA i international sundhedspleje programmer, Søg efter den bedste MBA-programmer her!

MBA i international sundhedspleje programmer. Søg efter den bedste MBA-programmer her

MBA i international sundhedspleje

En MBA er en kandidatgrad i business administration. Optjening man medregner tage generelle erhvervsrettede fag som økonomi, regnskab, ledelse, markedsføring, jura, informationsteknologi, og etik. En MBA i International Healthcare forbereder de studerende til en karriere i sundhedsvæsenet industrien.

Hvad er en MBA i International Healthcare? Dette program fokuserer på at udvikle iværksætterfærdigheder sundhedspleje ledere, der er udstyret med avanceret ekspertise og færdigheder til at imødekomme kravene fra et internationalt sundhedssektoren. Studerende vil udvikle en bred forståelse af interkulturelle problemstillinger, samt opbygge et netværk af internationale fagfolk, som de måske en dag udvikle globale sundhedssystemer og -systemer. Kandidater vil være i stand til at styre, planlægge og organisere pleje for ældre individer, samt beskæftige sig med naturkatastrofer, pandemier og krig.

Der er mange fordele for kandidater med en MBA i International Sundhed.Deres grad giver dem en konkurrencefordel på arbejdspladsen, og de kan kræve en højere løn. De er meget dygtige til at kommunikere og interagere med fagfolk og offentligheden, og de er i stand til at træffe hurtige beslutninger i lyset af udfordringer.

Som international grad, kan eleverne få deres uddannelse fra en bred vifte af skoler rundt om i verden. Omkostninger kan variere meget fra den ene universitet til et andet, så det er vigtigt at kontakte skolen direkte for at finde ud af, hvor meget det vil koste at tjene din MBA.

En MBA forbereder eleverne med vigtige forretningsmæssige viden, færdigheder og egenskaber, der hjælper dem let få beskæftigelse i en bred vifte af karrieremuligheder. Kandidater kan finde beskæftigelse i lægemidler, sundhedsteknologi industrier, hospitaler og i velgørende og hjælpeorganisationer.

Der er mange typer af MBA-programmer, som du kan vælge imellem, herunder deltid, fuld tid, fremskyndes, og fjernundervisning.Du kan begynde at forske det rigtige program til dit behov lige nu ved at få adgang vores store database. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Online mba international sundhedsforvaltning - universitetet i cumbria (uk)

Robert Kennedy College
Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid 1 - 4 år Åben tilmelding Schweiz Zürich Switzerland Online Det Forenede Kongerige City of Carlisle + 4 mere

MBA International Healthcare Management er designet til at give sundhedsplejeforvaltere værktøjerne til at analysere, direkte og udvikle administrative aktiviteter mere effektivt i et miljø, hvor stigende efterspørgsel løbende står over for økonomiske begrænsninger. [+]

MBA International Healthcare Management er designet til at give sundhedsplejeforvaltere værktøjerne til at analysere, direkte og udvikle administrative aktiviteter mere effektivt i et miljø, hvor stigende efterspørgsel løbende står over for økonomiske begrænsninger.

De MBA-programmer drage stor nytte af internationalitet stammer fra at rekruttere studerende fra hele verden, og trække på vejledere velkvalificerede i deres område.

Lær på Schweiz primære private kollegium og graduere med studerende fra over 130 forskellige lande og fra University of Cumbria.

VARIGHED

Minimum 12 måneder, højst 5 år.

Programoversigt

Ordningen er designet til at opfylde målene i den online MBA på en fleksibel måde og kan skræddersys til de individuelle præferencer hver elev. Den MBA kræver, at du udfylde seks kurser plus en afsluttende afhandling. ... [-]


Mba - ekspertise i farmaceutisk markedsføring

IMF Business School Portugal
Online Deltid 720 timer Åben tilmelding Portugal Portugal Online

Dette MBA med speciale i Pharmaceutical Marketing giver mulighed for at træne og udvikle kompetencer i virksomhedsledelse, markedsføring, branding og digital kommunikation for at gennemføre strategiske planer for produkter, tjenester eller virksomheder med den bedste strategi, tilpasset alle de gældende regler. [+]

Lægemiddelindustrien og apoteker udvikle et komplekst og meget reguleret miljø. Forskningen af ​​nye lægemidler er meget dyrt og mangler tilgængeligheden af ​​tid.

Derfor skal farmaceutiske marketingfolk være parat til at møde de udfordringer stødt på vejen til succes af de mærker, de forvalter.

Dette MBA med speciale i Pharmaceutical Marketing giver mulighed for at træne og udvikle kompetencer i virksomhedsledelse, markedsføring, branding og digital kommunikation for at gennemføre strategiske planer for produkter, tjenester eller virksomheder med den bedste strategi, tilpasset alle de gældende regler.

Gennem denne uddannelse, vil være i stand til:... [-]


Mba / mph med yale skole af folkesundhed

Yale School of Management
på universitet Fuldtid 3 år September 2018 USA New Haven New York + 1 mere

Yale School of Public Health's MPH-program er designet til højt motiverede studerende med stor interesse for folkesundheden [+]

Yale School of Public Health's MPH-program er designet til højt motiverede studerende med stor interesse for folkesundheden. Mens nogle matrikulanter begynder programmet direkte fra bachelor- og kandidatinstitutioner, har andre tilknyttede folkesundhedsmæssige erhvervserfaring og / eller en faglig grad. Generelt kræver MPH-programmet fire semestre i bopæl, hvorunder 20 kurser skal udfyldes. Alle MPH-studerende gennemfører kerne kurser inden for biostatistik, epidemiologi, miljøhelse, sundhedspolitik og sociale og adfærdsvidenskabelige. Studerende skal også opfylde divisionskrav, der er specifikke for hvert akademisk program. Herudover gennemfører eleverne et praktikophold mellem første og andet års fuldtidsstudium og enten en kandidatopgave eller et kurserstipunkt. Fælles ansøgere... [-]


Master of Business Administration med en koncentration i sundhedsvæsenet

PATTEN UNIVERSITY
Online USA Oakland USA Online

Master of Business Administration er en professionel grad anerkendt på tværs af alle brancher. Studerende først deltage i en integreret læseplan undersøge de funktionelle områder af erhvervslivet, så personliggøre management viden og færdigheder ved at vælge en fusion. [+]

Master of Business Administration grad forbereder de studerende til:

Skelne de vigtigste funktioner i hvert forretningsområde funktion Vurdere, hvordan ændringer i en organisations vidensystemer kan forbedre ydeevnen Bly andre for at opfylde organisatoriske mål Vurdere finansielle sundhed i en organisation, der anvender regnskabsmetoder Opret marketing strategier til at opfylde kundernes behov Give oplysninger til, at en organisation til at maksimere finansielle resultater Vurdere business situationer fra juridiske, etiske og lovgivningsmæssige perspektiver Forudsige hvordan ændringer i det internationale økonomiske miljø vil påvirke en organisation Foreslå strategier til at forbedre en organisations konkurrencemæssige position ... [-]