MBA i international sundhedspleje programmer, Søg efter den bedste MBA-programmer her!

MBA i international sundhedspleje programmer. Søg efter den bedste MBA-programmer her

MBA i international sundhedspleje

En MBA er en kandidatgrad i business administration. Optjening man medregner tage generelle erhvervsrettede fag som økonomi, regnskab, ledelse, markedsføring, jura, informationsteknologi, og etik. En MBA i International Healthcare forbereder de studerende til en karriere i sundhedsvæsenet industrien.

Hvad er en MBA i International Healthcare? Dette program fokuserer på at udvikle iværksætterfærdigheder sundhedspleje ledere, der er udstyret med avanceret ekspertise og færdigheder til at imødekomme kravene fra et internationalt sundhedssektoren. Studerende vil udvikle en bred forståelse af interkulturelle problemstillinger, samt opbygge et netværk af internationale fagfolk, som de måske en dag udvikle globale sundhedssystemer og -systemer. Kandidater vil være i stand til at styre, planlægge og organisere pleje for ældre individer, samt beskæftige sig med naturkatastrofer, pandemier og krig.

Der er mange fordele for kandidater med en MBA i International Sundhed.Deres grad giver dem en konkurrencefordel på arbejdspladsen, og de kan kræve en højere løn. De er meget dygtige til at kommunikere og interagere med fagfolk og offentligheden, og de er i stand til at træffe hurtige beslutninger i lyset af udfordringer.

Som international grad, kan eleverne få deres uddannelse fra en bred vifte af skoler rundt om i verden. Omkostninger kan variere meget fra den ene universitet til et andet, så det er vigtigt at kontakte skolen direkte for at finde ud af, hvor meget det vil koste at tjene din MBA.

En MBA forbereder eleverne med vigtige forretningsmæssige viden, færdigheder og egenskaber, der hjælper dem let få beskæftigelse i en bred vifte af karrieremuligheder. Kandidater kan finde beskæftigelse i lægemidler, sundhedsteknologi industrier, hospitaler og i velgørende og hjælpeorganisationer.

Der er mange typer af MBA-programmer, som du kan vælge imellem, herunder deltid, fuld tid, fremskyndes, og fjernundervisning.Du kan begynde at forske det rigtige program til dit behov lige nu ved at få adgang vores store database. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Mba / Mph Med Yale Skole Af Folkesundhed

Yale School of Management
på universitet Fuldtid 3 år September 2018 USA New Haven New York, NY + 1 mere

Yale School of Public Health's MPH-program er designet til højt motiverede studerende med stor interesse for folkesundheden [+]

Yale School of Public Health's MPH-program er designet til højt motiverede studerende med stor interesse for folkesundheden. Mens nogle matrikulanter begynder programmet direkte fra bachelor- og kandidatinstitutioner, har andre tilknyttede folkesundhedsmæssige erhvervserfaring og / eller en faglig grad. Generelt kræver MPH-programmet fire semestre i bopæl, hvorunder 20 kurser skal udfyldes. Alle MPH-studerende gennemfører kerne kurser inden for biostatistik, epidemiologi, miljøhelse, sundhedspolitik og sociale og adfærdsvidenskabelige. Studerende skal også opfylde divisionskrav, der er specifikke for hvert akademisk program. Herudover gennemfører eleverne et praktikophold mellem første og andet års fuldtidsstudium og enten en kandidatopgave eller et kurserstipunkt. Fælles ansøgere... [-]