Filter
MBA
Studietype: Alle Hastighed: Alle

International sundhedspleje programmer. Søg efter den bedste MBA-programmer her

En MBA er en kandidatgrad i business administration. Optjening man medregner tage generelle erhvervsrettede fag som økonomi, regnskab, ledelse, markedsføring, jura, informationsteknologi, og etik. En MBA i International Healthcare forbereder de studerende til en karriere i sundhedsvæsenet industrien.

Hvad er en MBA i International Healthcare? Dette program fokuserer på at udvikle iværksætterfærdigheder sundhedspleje ledere, der er udstyret med avanceret ekspertise og færdigheder til at imødekomme kravene fra et internationalt sundhedssektoren. Studerende vil udvikle en bred forståelse af interkulturelle problemstillinger, samt opbygge et netværk af internationale fagfolk, som de måske en dag udvikle globale sundhedssystemer og -systemer. Kandidater vil være i stand til at styre, planlægge og organisere pleje for ældre individer, samt beskæftige sig med naturkatastrofer, pandemier og krig.

Der er mange fordele for kandidater med en MBA i International Sundhed.Deres grad giver dem en konkurrencefordel på arbejdspladsen, og de kan kræve en højere løn. De er meget dygtige til at kommunikere og interagere med fagfolk og offentligheden, og de er i stand til at træffe hurtige beslutninger i lyset af udfordringer.

Som international grad, kan eleverne få deres uddannelse fra en bred vifte af skoler rundt om i verden. Omkostninger kan variere meget fra den ene universitet til et andet, så det er vigtigt at kontakte skolen direkte for at finde ud af, hvor meget det vil koste at tjene din MBA.

En MBA forbereder eleverne med vigtige forretningsmæssige viden, færdigheder og egenskaber, der hjælper dem let få beskæftigelse i en bred vifte af karrieremuligheder. Kandidater kan finde beskæftigelse i lægemidler, sundhedsteknologi industrier, hospitaler og i velgørende og hjælpeorganisationer.

Der er mange typer af MBA-programmer, som du kan vælge imellem, herunder deltid, fuld tid, fremskyndes, og fjernundervisning.Du kan begynde at forske det rigtige program til dit behov lige nu ved at få adgang vores store database. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

5 Resultater i International sundhedspleje

IMF Business School Portugal

Dette MBA med speciale i Pharmaceutical Marketing giver mulighed for at træne og udvikle kompetencer i virksomhedsledelse, markedsføring, branding og digital kommunikatio ... [+]

Lægemiddelindustrien og apoteker udvikle et komplekst og meget reguleret miljø. Forskningen af ​​nye lægemidler er meget dyrt og mangler tilgængeligheden af ​​tid.

Derfor skal farmaceutiske marketingfolk være parat til at møde de udfordringer stødt på vejen til succes af de mærker, de forvalter.

Dette MBA med speciale i Pharmaceutical Marketing giver mulighed for at træne og udvikle kompetencer i virksomhedsledelse, markedsføring, branding og digital kommunikation for at gennemføre strategiske planer for produkter, tjenester eller virksomheder med den bedste strategi, tilpasset alle de gældende regler.

Gennem denne uddannelse, vil være i stand til:... [-]

Portugal Portugal online
Åben tilmelding
Portuguese (Brazil)
Deltid
720 timer
Online
Læs mere på dansk
PATTEN UNIVERSITY

Master of Business Administration er en professionel grad anerkendt på tværs af alle brancher. Studerende først deltage i en integreret læseplan undersøge de funktionelle ... [+]

Master of Business Administration grad forbereder de studerende til:

Skelne de vigtigste funktioner i hvert forretningsområde funktion Vurdere, hvordan ændringer i en organisations vidensystemer kan forbedre ydeevnen Bly andre for at opfylde organisatoriske mål Vurdere finansielle sundhed i en organisation, der anvender regnskabsmetoder Opret marketing strategier til at opfylde kundernes behov Give oplysninger til, at en organisation til at maksimere finansielle resultater Vurdere business situationer fra juridiske, etiske og lovgivningsmæssige perspektiver Forudsige hvordan ændringer i det internationale økonomiske miljø vil påvirke en organisation Foreslå strategier til at forbedre en organisations konkurrencemæssige position ... [-]
USA Oakland USA Online
Yale School of Management

Yale School of Public Health's MPH-program er designet til højt motiverede studerende med stor interesse for folkesundheden ... [+]

Yale School of Public Health's MPH-program er designet til højt motiverede studerende med stor interesse for folkesundheden. Mens nogle matrikulanter begynder programmet direkte fra bachelor- og kandidatinstitutioner, har andre tilknyttede folkesundhedsmæssige erhvervserfaring og / eller en faglig grad. Generelt kræver MPH-programmet fire semestre i bopæl, hvorunder 20 kurser skal udfyldes. Alle MPH-studerende gennemfører kerne kurser inden for biostatistik, epidemiologi, miljøhelse, sundhedspolitik og sociale og adfærdsvidenskabelige. Studerende skal også opfylde divisionskrav, der er specifikke for hvert akademisk program. Herudover gennemfører eleverne et praktikophold mellem første og andet års fuldtidsstudium og enten en kandidatopgave eller et kurserstipunkt. Fælles ansøgere... [-]

USA New Haven New York
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Frankfurt School of Finance & Management

Frankfurt School deltid MBA i International Healthcare Management er designet til at arbejde sundhedspersonale for at give en grundig forståelse af den internationale sun ... [+]

Hvorfor IHM?

Frankfurt School deltid MBA i International Healthcare Management er designet til at arbejde sundhedspersonale for at give en grundig forståelse af den internationale sundhedssektor.

Programmet sigter mod at udvikle ansvarlige ledere inden for sundhedssektoren og udstyre dem med praktiske erhvervskompetencer, avancerede iværksætterfærdigheder, lederskabskompetencer og integritet for at klare udfordringerne i en globaliseret sundhedssektor.

Det fremmer en øget bevidsthed om sundhedsspørgsmål, tendenser og praksis, der kan påvirke fremtiden. Internationale studiepladser i Europa, Amerika og Asien og et forskelligartet studieorgan sikrer en virkelig international oplevelse.... [-]

Tyskland Frankfurt
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
20 - 20 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Robert Kennedy College

MBA International Healthcare Management er designet til at give sundhedsplejeforvaltere værktøjerne til at analysere, direkte og udvikle administrative aktiviteter mere e ... [+]

MBA International Healthcare Management er designet til at give sundhedsplejeforvaltere værktøjerne til at analysere, direkte og udvikle administrative aktiviteter mere effektivt i et miljø, hvor stigende efterspørgsel løbende står over for økonomiske begrænsninger.

De MBA-programmer drage stor nytte af internationalitet stammer fra at rekruttere studerende fra hele verden, og trække på vejledere velkvalificerede i deres område.

Lær på Schweiz primære private kollegium og graduere med studerende fra over 130 forskellige lande og fra University of Cumbria.

VARIGHED

Minimum 12 måneder, højst 5 år.

Programoversigt

Ordningen er designet til at opfylde målene i den online MBA på en fleksibel måde og kan skræddersys til de individuelle præferencer hver elev. Den MBA kræver, at du udfylde seks kurser plus en afsluttende afhandling. ... [-]

Schweiz Zürich Schweiz Online Det Forenede Kongerige By Carlisle  + 1 Mere
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk