Filter
MBA
Tyskland Studietype: Alle Hastighed: Alle

Energiledelse i Tyskland - Tag din Energiledelse uddannelse i Tyskland

Da strømmen til en MBA og dørene den åbner, netværket det giver, og problemløsning færdigheder, det lærer, behøver business studerende til at være mere engageret i deres uddannelse og til at gøre en bevidst indsats for at forstå, hvad de ønsker at komme ud af deres MBA-grad.

MBA i Energi Management er et program designet til fagfolk, der ønsker at opbygge en spændende karriere inden for energibranchen. Som teknologien udvikler sig, og alternative energikilder er i øjeblikket ved at blive udviklet, dette program udstyrer de studerende med den nyeste, innovative viden og færdigheder på energiområdet.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Energiledelse i Tyskland. Tag din Energiledelse i Tyskland. Få alle Energiledelse program info, spare tid og kontakte skolen i Tyskland her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Energiledelse, Tyskland

Grader
Sted
Tyskland
Studietype
Hastighed
TU-Campus EUREF

Kandidatuddannelsen "Energistyring" på TU-Campus EUREF i Berlin giver ikke kun de seneste indsigter i energiledelsesproblemer, men drøfter dagens udfordringer og forbered ... [+]

ENERGY MANAGEMENT (MBA)

Programbeskrivelse

Kandidatuddannelsen "Energistyring" på TU-Campus EUREF i Berlin giver ikke kun de seneste indsigter i energiledelsesproblemer, men drøfter dagens udfordringer og forbereder eleverne til ledende roller i at forme industrien og samfundet for fremtiden. Dette program er en fuldtids master af Technische University Berlin, en af de største universiteter af teknologi i Tyskland. En af de vigtigste opgaver er at uddanne eleverne til at imødekomme udfordringerne i en verden, der i stigende grad er karakteriseret ved teknologi og fremskridt. Universitetsrangeringer giver vidnesbyrd til succeserne ved løbende at placere TU Berlin blandt de øverste akademiske institutioner rundt om i verden.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk