MBASTUDIES

Logistik i Zimbabwe - Tag din Logistik uddannelse i Zimbabwe

MBA står for Master i Business Administration og består af et program for læseplan, der giver et fundament i de centrale begreber i erhvervslivet, herunder ledelse, finans, økonomi, salg, marketing, human resource management og supply chain management.

En bachelor i logistikken kan være et godt valg for personer med interesser i lagerdrift og procedurer. Denne grad giver de studerende en grundig undersøgelse af koordinering taktik og procedurer for at sikre en smidig transport og opbevaring af varer. Kandidater kan udnytte denne viden i en række forskellige karrierer.

Zimbabwe, officielt Republikken Zimbabwe, er en indlandsstat beliggende i det sydlige Afrika, mellem Zambezi og Limpopo floderne.

Logistik i Zimbabwe. Tag din Logistik i Zimbabwe. Få alle Logistik program info, spare tid og kontakte skolen i Zimbabwe her!

1 Resultater i Logistik, Zimbabwe Filter

MBA - Transportøkonomi og Logistik Management

Esami Business School
MBA
Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Transport og infrastruktur er blevet identificeret som vigtige forudsætninger for at styrke den sociale og økonomiske udvikling. ESAMI er opmærksom på, at uden en kritisk mass ...

Læs mere