MBASTUDIES

Logistik i USA - Tag din Logistik uddannelse i USA

Med verden bliver mere og mere globaliseret og indbyrdes forbundne, bliver logistik desto vigtigere. En MBA i Logistik i USA vil give de studerende en kompleks viden om de indre mekanismer i processen med produktion, distribution, indkøb og levering af varer.

Under en MBA i Logistik i USA, vil de studerende få de færdigheder og kundskaber er nødvendige, ikke blot for at finde problemer, men også for at finde løsninger på forskellige logistiske problemer. De emner, udforsket i en MBA i Logistik i USA omfatter bl.a. logistik systemadministration, distribution og materialer, information management og teknologi, finansiel planlægning og kontrol, håndtering af forandringer eller globale strategier for markedsføring.Det overordnede fokus er da på, at eleverne erhverver beslutningsprocessen evner og skærpe deres analytiske evner.

Kunne du tænke dig at udforske en af verdens mest spændende og udfordrende industrier på nogle af de amerikanske bedste universiteter? Ansøg om en MBA i Logistik i USA. Kig på de forskellige muligheder nedenfor for at finde den, du finder mest tiltalende!

3 Resultater i Logistik, USA Filter

MBA - Operations Management

The University of Scranton Online
MBA
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online

Operations Management specialisering af University of Scrantons online MBA giver dig de analytiske og problemløsende færdigheder, som du bliver nødt til at lykkes i dette info ...

Læs mere

MBA - Koncentration i Logistik og Supply Chain Management

Key West University
MBA
<
Fuldtid
<
18 måneder
Engelsk
Online

KWU MBA-uddannelsen giver tidlig til mid-karriere fagfolk med de praktiske færdigheder og kompetencer, der er nødvendige for at fremskynde deres karriere i erhvervslivet.

Læs mere

MBA i Operation Management

Lincoln Memorial University
MBA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

MBA med en koncentration i Operation Management er designet til opadgående mobile fagfolk, der ønsker yderligere træning i fremstillings- og serviceaktiviteter, processtyring ...

Læs mere