MBASTUDIES

Logistik Sydamerika - Logistik-programmer Logistik Sydamerika

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) det uden tvivl peger på et program udelukkende.

MBA Logistik giver eleverne mulighed for at få fuldt kendskab til at lede og styre globale virksomheder. Det beskæftiger sig med komplekse internationale operationer samt effektive virksomhedernes strategier til at matche med komplekse internationale indstillinger. Denne ene årigt seks måneder forbereder de studerende til en vellykket karriere.

De nationer i Sydamerika tilbyder en stærk oplevelse rig med fornem arkitektur, stil madlavning, keramik og dans. Med en fortid gennemsyret folklore, studerer i Sydamerika vil tillade dig at forkæle dig selv med en kultur, der har hersket for aldre.

Logistik Sydamerika - Tag din Logistik Sydamerika. Få alle MBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Logistik, Sydamerika Filter

MBA i logistik og operationer

Grupo Tiradentes
MBA
Mar 2021
<
Fuldtid
<
18 måneder
Portuguese (Brazil)
på universitet

Kurset forbereder eleverne til at udvikle konsekvente og logistikprojekter orienteret til målene for de selskaber, såvel som til den korrekte brug af resultatindikatorer for l ...

Læs mere