MBASTUDIES

Logistik i Nigeria - Tag din Logistik uddannelse i Nigeria

En Master of Business Administration, er kendt som en MBA, er en kandidatgrad tildeles dem, der fuldføre et program med fokus på business management. Finansiering, regnskab, menneskelige ressourcer, og andre business-relaterede emner er fokuseret på.

MBA Logistik giver eleverne mulighed for at få fuldt kendskab til at lede og styre globale virksomheder. Det beskæftiger sig med komplekse internationale operationer samt effektive virksomhedernes strategier til at matche med komplekse internationale indstillinger. Denne ene årigt seks måneder forbereder de studerende til en vellykket karriere.

For at få adgang til de nigerianske universiteter (både offentlige og private universiteter er i hver eneste stat af føderationen herunder FCT), en potentiel studerende har til at sidde for og med held passerer UME (Universiteter studentereksamen), der administreres af sidekarm (Joint Admission og Matriculation Board). Også enkelte universiteter jævnligt skærmen potentielle kandidater til at sikre, at de er op til par for universitetsniveau arbejde i Nigeria.

Logistik i Nigeria. Tag din Logistik i Nigeria. Få alle Logistik program info, spare tid og kontakte skolen i Nigeria her!

1 Resultater i Logistik, Nigeria Filter

MBA i forsyningskæde, forsendelse og logistik

Westford University College
MBA
Postgraduate Diploma
<
Fuldtid
<
Deltid
på universitet
Online

Dette kursus er struktureret på en sådan måde, at den studerende får dobbelt certificering, Postgraduate Advanced Diploma in Supply Chain & Logistics Management tildelt af ...

Læs mere